Home / Nieuws / Video: Sylvester Stallone over ‘arrogante’ Conor McGregor

Video: Sylvester Stallone over ‘arrogante’ Conor McGregor

Voormalig Ultimate Fighting Championship (UFC) lichtgewicht kampioen, Conor McGregor, heeft een moeilijk jaar achter de rug.

Niet alleen kwam hij een paar maanden geleden tekort tegen Khabib Nurmagomedov, wat hem de kans gaf om zijn 155-pond titel te heroveren, maar die hij verspeelde door te verliezen. Tot overmaat van ramp werd de Ierse McGregor afgelopen week ook nog eens gearresteerd, vanwege zijn technische knock-out overwinning op de mobiele telefoon van een fan.

LEES OOK: Conor McGregor vernield telefoon fan

Wat kan de Iemand leren van deze ervaringen? Daarvoor moeten we naar een van de beste boksers die ooit heeft geleefd. Een vechter die zo legendarisch is, vijf films maakte om zijn in-ring-prestaties te eren, en nog eens twee om de carrière van de zoon van zijn beste vriend te vieren. Over invloed gesproken!

Rocky weet het beter

“Ik denk dat hij zich hierdoor moet laten inspireren”, vertelde acteur Sylvester Stallone aan TMZ Sports. “Zoals hij zegt:” Oké, ik heb een heel moeilijke tijd doorgemaakt, ik ben enigszins publiekelijk vernederd en ik sta op een kruispunt in mijn leven, ik moet iets bewijzen, mijn angst overwinnen, mijn ongelooflijke tegenstander die onkwetsbaar lijkt, Khabib. “

Stallone weet een ding of twee over het overwinnen van tegenspoed. Hij had de moed en vasthoudendheid om zichzelf een nederlaag te schrijven in het script voor Rocky 3, en leverde vervolgens meer ontberingen op in zijn vervolginspanningen in Rocky IV. Stallone zegt dan ook in zijn video over McGregor: “Dit is dus een kruispunt in zijn leven, waarschijnlijk de belangrijkste. Als hij zijn ideaal niet waarmaakt, als hij zijn angst niet kan overwinnen en Khabib niet verslaat, zal het hem dit de rest van dit leven blijven achtervolgen. “

Bekijk ook

Brute afstraffing MMA-vechter schuld scheidsrechter (video)

Silvana Gomez strafte Gilsely Perea gisteren flink af tijdens het UWC 25 evenement in Tijuana, ...

‘Ik stop met aardig zijn’: UFC-ster McGregor slaat genadeloos terug

Conor McGregor heeft nogmaals bevestigd dat zijn vuil pratende persoonlijkheid terug is, terwijl hij tegelijkertijd ...

‘Voor criminelen geen plek’: Kickboksen bij de Politie

Dat politieagenten ook kickboksen is iets wat veel burgers misschien niet direct verwachten. Toch heeft ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page