Video: Sylvester Stallone over 'arrogante' Conor McGregor Nieuws
Nieuws

Video: Sylvester Stallone over 'arrogante' Conor McGregor

Video: Sylvester Stallone over 'arrogante' Conor McGregor

Voormalig Ultimate Fighting Championship (UFC) lichtgewicht kampioen, Conor McGregor, heeft een moeilijk jaar achter de rug.

Niet alleen kwam hij een paar maanden geleden tekort tegen Khabib Nurmagomedov, wat hem de kans gaf om zijn 155-pond titel te heroveren, maar die hij verspeelde door te verliezen. Tot overmaat van ramp werd de Ierse McGregor afgelopen week ook nog eens gearresteerd, vanwege zijn technische knock-out overwinning op de mobiele telefoon van een fan.

LEES OOK: Conor McGregor vernield telefoon fan

Wat kan de Iemand leren van deze ervaringen? Daarvoor moeten we naar een van de beste boksers die ooit heeft geleefd. Een vechter die zo legendarisch is, vijf films maakte om zijn in-ring-prestaties te eren, en nog eens twee om de carrière van de zoon van zijn beste vriend te vieren. Over invloed gesproken!

Rocky weet het beter

"Ik denk dat hij zich hierdoor moet laten inspireren", vertelde acteur Sylvester Stallone aan TMZ Sports. "Zoals hij zegt:" Oké, ik heb een heel moeilijke tijd doorgemaakt, ik ben enigszins publiekelijk vernederd en ik sta op een kruispunt in mijn leven, ik moet iets bewijzen, mijn angst overwinnen, mijn ongelooflijke tegenstander die onkwetsbaar lijkt, Khabib. "

Stallone weet een ding of twee over het overwinnen van tegenspoed. Hij had de moed en vasthoudendheid om zichzelf een nederlaag te schrijven in het script voor Rocky 3, en leverde vervolgens meer ontberingen op in zijn vervolginspanningen in Rocky IV. Stallone zegt dan ook in zijn video over McGregor: "Dit is dus een kruispunt in zijn leven, waarschijnlijk de belangrijkste. Als hij zijn ideaal niet waarmaakt, als hij zijn angst niet kan overwinnen en Khabib niet verslaat, zal het hem dit de rest van dit leven blijven achtervolgen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws