VIDEO: Sexy bokskampioene gaat los tijdens ruzie met stewardess Nieuws
Nieuws

VIDEO: Sexy bokskampioene gaat los tijdens ruzie met stewardess

VIDEO: Sexy bokskampioene gaat los tijdens ruzie met stewardess

Ragozina had haar mondkapje even afgezet om water te kunnen drinken. Een stewardess viel de Russische aan op het feit dat zij geen mondkapje droeg tijdens de vlucht. De langst regerende vrouwelijke super middengewicht WBA en WBC kampioene was stomverbaasd.

Dan maar op video

De bokser reageerde direct door te gaan filmen. In een Instagram-video is te zien dat de bokser inzoomt op de naambadge van de stewardess, Anzhela. En haar ervan beschuldigde" de stemming te bederven".

Daar liet Ragozina het niet bij en ging helemaal los. Zo vond zij het niet kunnen dat de stewardess haar agressief benaderde. 'Dat mensen nu zo boos doen en dat tijdens een epidemie?' zei de ongeslagen Russin.

Klacht

De 44-jarige gebruikte haar post om een ​​beroep te doen op Vitaly Savelyev, de Russische minister van Transport. Tevens vroeg zij de voormalige directeur van de Aeroflot-luchtvaartmaatschappij waarmee ze vloog, om onderzoek te doen.

Ragozina had negen titels en een perfect record van 22 gevechten toen ze in 2010 met pensioen ging. En is daarna bekend gebleven als bokscommentator en een publieke figuur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws