Home / Nieuws / VIDEO: Sexy bokskampioene gaat los tijdens ruzie met stewardess

VIDEO: Sexy bokskampioene gaat los tijdens ruzie met stewardess

Natalia Ragozina de vrouwelijke bokslegende en sportcommentator. Kwam recentelijk in een flinke ruzie terecht met een stewardess. Een discussie over een mondkapje ontvlamde de fikse uiteenzetting.

Ragozina had haar mondkapje even afgezet om water te kunnen drinken. Een stewardess viel de Russische aan op het feit dat zij geen mondkapje droeg tijdens de vlucht. De langst regerende vrouwelijke super middengewicht WBA en WBC kampioene was stomverbaasd.

Dan maar op video

De bokser reageerde direct door te gaan filmen. In een Instagram-video is te zien dat de bokser inzoomt op de naambadge van de stewardess, Anzhela. En haar ervan beschuldigde” de stemming te bederven”.

Daar liet Ragozina het niet bij en ging helemaal los. Zo vond zij het niet kunnen dat de stewardess haar agressief benaderde. ‘Dat mensen nu zo boos doen en dat tijdens een epidemie?’ zei de ongeslagen Russin.

Klacht

De 44-jarige gebruikte haar post om een ​​beroep te doen op Vitaly Savelyev, de Russische minister van Transport. Tevens vroeg zij de voormalige directeur van de Aeroflot-luchtvaartmaatschappij waarmee ze vloog, om onderzoek te doen.

Ragozina had negen titels en een perfect record van 22 gevechten toen ze in 2010 met pensioen ging. En is daarna bekend gebleven als bokscommentator en een publieke figuur.

Bekijk ook

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page