VIDEO: Sexy bokskampioene gaat los tijdens ruzie met stewardess – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Sexy bokskampioene gaat los tijdens ruzie met stewardess

VIDEO: Sexy bokskampioene gaat los tijdens ruzie met stewardess

Natalia Ragozina de vrouwelijke bokslegende en sportcommentator. Kwam recentelijk in een flinke ruzie terecht met een stewardess. Een discussie over een mondkapje ontvlamde de fikse uiteenzetting.

Ragozina had haar mondkapje even afgezet om water te kunnen drinken. Een stewardess viel de Russische aan op het feit dat zij geen mondkapje droeg tijdens de vlucht. De langst regerende vrouwelijke super middengewicht WBA en WBC kampioene was stomverbaasd.

Dan maar op video

De bokser reageerde direct door te gaan filmen. In een Instagram-video is te zien dat de bokser inzoomt op de naambadge van de stewardess, Anzhela. En haar ervan beschuldigde” de stemming te bederven”.

Daar liet Ragozina het niet bij en ging helemaal los. Zo vond zij het niet kunnen dat de stewardess haar agressief benaderde. ‘Dat mensen nu zo boos doen en dat tijdens een epidemie?’ zei de ongeslagen Russin.

Klacht

De 44-jarige gebruikte haar post om een ​​beroep te doen op Vitaly Savelyev, de Russische minister van Transport. Tevens vroeg zij de voormalige directeur van de Aeroflot-luchtvaartmaatschappij waarmee ze vloog, om onderzoek te doen.

Ragozina had negen titels en een perfect record van 22 gevechten toen ze in 2010 met pensioen ging. En is daarna bekend gebleven als bokscommentator en een publieke figuur.

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page