VIDEO: Scheidsrechter stopt MMA gevecht niet, team springt in de kooi! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Scheidsrechter stopt MMA gevecht niet, team springt in de kooi!

VIDEO: Scheidsrechter stopt MMA gevecht niet, team springt in de kooi!

Ongelofelijke beelden van een scheidsrechter tijdens een MMA partij, die nutteloos toe blijkt te kijken zonder in te grijpen.

Gemengde vechtsporten zijn geen plaats voor incompetentie en besluiteloosheid. Als je niet zeker van je zaak bent, of gewoon niet goed bent in je vak als scheidsrechter, heb je niks te zoeken in de kooi of mag je zelfs niet eens betrokken zijn bij een gereguleerde MMA-partij. Ieder weldenkend mens al deze mening delen, zeker als je de video in dit bericht bekijkt die werd gepubliceerd door de officiële Jackson Wink MMA-pagina, waar een scheidsrechter incompetent overkomt en dan drukken wij ons nog zacht uit!.

Waarom grijpt hij niet in?

Aan geluiden vanuit de zaal is duidelijk te horen dat men wil dat de scheidsrechter ingrijpt, echter verder dan een tikje op de schouders van de vechters lijkt hij niet te komen? Dat er gevaarlijk spel gespeeld wordt lijkt ons duidelijk, een vechter in het heetst van de strijd heeft vaak niet door wat er speelt. Met andere woorden als een scheidsrechter niet ingrijpt kan diet ernstig letsel betekenen. Er kan de persoon in kwestie poging to doodslag worden toebedeeld wegens het opzettelijk niet ingrijpen.

Team grijpt in

Het team van de vechter die aan de verliezende hand is neemt zelf actie en springt de kooi in, waarop de scheidsrechter wel lijkt te reageren en dit wil voorkomen? Waarom greep hij niet eerder in? Aan zijn kleding kunnen wij ook niet ontwaren of hij een echte official is, zoals bijvoorbeeld in Nederland, waar scheidsrechters door gerenommeerde vechtsportorganisaties worden beoordeeld en aangewezen, voordat men een partij mag begeleiden.

Kijk en verbaas uzelf….

 

Bekijk ook

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd (video)

We zijn het inmiddels gewend de bizarre gevechten uit Rusland

Glory kampioen ‘Petch’ kansloos tegen oud-rivaal in beladen wedstrijd

Petchpanomrung de Glory Kickboxing vedergewicht kampioen leed vandaag een nederlaag tegen oud-rivaal Chujaroen Dabransarakham

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! 'Vechtsporter?'

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! ‘Vechtsporter?’ (video)

Een man werd in elkaar geslagen met een boksbeugel tijdens een vechtpartij

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page