VIDEO: Regian Eersel verslaat Matous Kohut op Lion Fight 38 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Regian Eersel verslaat Matous Kohut op Lion Fight 38

VIDEO: Regian Eersel verslaat Matous Kohut op Lion Fight 38

Regian Eersel pakt de titel op Lion fight 38 en neemt revanche tegen Matous Kohut!

Het vechtsport weekend trappen wij af met een Nederlandse topper die in Amerika afgelopen nacht vocht op Lion Fight 38 dat werd gehouden in het Foxwoods Resort en Casino. Lion Fight die een nacht van flinke spannende muay thai actie bracht, en waaronder een Weltergewicht Kampioenschap die als hoofd gevecht gepland stond. In dit gevecht trad Regian Eersel uit Nederland aan die hiermee gelijk zijn eerste carrière verlies tegen Matous Kohut wist te revancheren, en wist weg te lopen met het Lion Fight Welterweight goud stevig om zijn middel.

Nederlands Muay Thai talent

Al eerder berichten wij in een artikel over Regian Eersel en zijn goede resultaten en bekendheid buiten de Nederlandse grenzen. Daar waar hij gevierd wordt als een groot kampioen zien wij hem helaas in Nederland niet veel in actie. Maar nu weer zijn reputatie als knockout koning nakomt en zeker zijn bijnaam “The Immortal”..

 

Uitslagen Lion Fight 38

Welterweight Title Fight  Regian Eersel (47-4) scoorde een 1e ronde KO tegen Matous Kohout (36-10) om 1:01.

Light Heavyweight Fight – Elijah Clark (7-1) verliet Juan Jackson (9-2) om te winnen met eenparigheid van stemmen (50-45, 50-45, 49-46)

Cruiserweight Fight Brett Hlavacek (18-5) versloeg Timothy Woods (8-2) met eenparigheid van stemmen (49-46, 49-46, 50-45).

Super Lightweight Fight – Jafar Toshev (2-0) sloeg Jonathan George (2-3) uit met een vliegende trap naar het hoofd om 1:47 in de ronde.

Super Cruiserweight Fight – Steve Walker (2-0) landde een knock-out punch om Robert Morrow (0-1) om 2:49 in de derde ronde te verslaan.

Super Middleweight Fight – Cris Mims (1-0) heeft Brian Bogue (0-1) uitgeschakeld met een draaiende elleboog om 0:25 in ronde twee.

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page