Video preview: Rico Verhoeven en Dennis Weening op Celebrity Citytrip Nieuws
Nieuws

Video preview: Rico Verhoeven en Dennis Weening op Celebrity Citytrip

Video preview: Rico Verhoeven en Dennis Weening op Celebrity Citytrip

Vanavond gaan Rico Verhoeven en Dennis Weening op Citytrip naar Londen en Rome, kijk mee op RTL 5.

Leuk nieuws voor de Rico Verhoeven en Dennis Weening fans, beide heren zijn samen op Citytrip geweest naar Londen en Rome. Het programma met de aflevering van Rico en Dennis op Celebrity Citytrip is om 21.30uur vanavond te zien bij RTL5.

Rico en Dennis nemen elkaar mee naar hun favoriete stad

Dennis bezocht Londen op 17-jarige leeftijd voor het eerst en was meteen betoverd. Hij toont zijn favoriete hotspots aan Rico Verhoeven. Rico neemt Dennis mee naar Rome, waar de mannen zich storten in de wereld van gladiatoren. Dat laatst past precies bij Rico Verhoeven die als moderne gladiator al menig tegenstander van formaat heeft verslagen in de ring. zo won hij afgelopen zaterdag nog van Jamal Ben Saddik op glorie 49 Redemptie wat gehouden werd in Rotterdam Ahoy.

Uniek inkijkje

De aflevering van vanavond geeft een uniek inkijkje in het leven van zowel Rico Verhoeven en Dennis Weening en hun voorkeuren voor Londen en Rome. In de video preview die wij toegezonden kregen van RTL wordt een tipje van de sluier opgelicht, en het beloofd een leuke aflevering te worden dus mis het niet, kijken vanavond.

[KGVID]https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2017/12/Celebrity_City_Trip_E6_-_4_high.mp4[/KGVID]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws