VIDEO: ‘MMA vechter veranderd hoofd tegenstander in een alien’ Nieuws
Nieuws

VIDEO: ‘MMA vechter veranderd hoofd tegenstander in een alien’

VIDEO: ‘MMA vechter veranderd hoofd tegenstander in een alien’
VIDEO: ‘MMA vechter veranderd hoofd tegenstander in een alien’

Tijdens ONE Championship ‘Heart Of The Lion’ vandaag stonden Jo Nattawut en George Mann tegeover elkaar in de MMA kooi. In wat een slechte match leek tussen twee vechters, kreeg een rare wending.

Er was veel kritiek op de partij tussen Nattawut en Mann, social media ontplofte bij het zien van de live uitgezonden wedstrijd op Youtube. Termen als “wie heeft deze slechte match bedacht”, tot “dit is niet om aan te zien, “ waren niet van de lucht.

George Mann die een flinke afstraffing te verwerken kreeg van Jo Nattawut, liep een bizarre blessure op aan de rechterkant van zijn hoofd. Na een paar goed gerichte elleboog stoten van Nattawut ontstond er een flink hematoom (bult) aan het hoofd van Mann. Volgens de presentatoren leek het of er Gremlins uit het hoofd van Mann zouden kunnen springen.

Onverantwoord

De scheidsrechter onderbrak de partij maar Mann wilde doorvechten. De wedstrijd werd voortgezet wat echter zwaar bekritiseerd werd. Men vond het onverantwoord dat er doorgevochten werd. Wat vindt u had de partij gestopt moeten worden?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws