VIDEO: MMA vechter knokt door met gebroken kaak! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: MMA vechter knokt door met gebroken kaak!

VIDEO: MMA vechter knokt door met gebroken kaak!

Waarschuwing: inhoud van de video kan als schokkend ervaren worden door sommige kijkers.

Will Romeo is een echte strijder die elk moment van zijn glorie verdient, ga er maar eens aan staan doorvechten terwijl je een gebroken kaak hebt. Gelijk komen de vragen naar boven, was het wel verantwoord, en waarom greep de scheidsrechter niet in? MMA vechter Will Romeo kan zich wat ons betreft scharen onder de strijders met wilskracht die pijn overstijgt!

Wie is er verantwoordelijk de vechter of de scheidsrechter

Wel vaker horen wij de discussie wie er nu eigenlijk beslist of een partij gestaakt wordt, en of het nog wel beantwoord is om door te vechten? En is het in de hitte van de strijd zo dat er wel eens een flinke blessure over het hoofd gezien wordt? Of heeft men het gewoon niet door, ook de vechters niet door de adrenaline? Een feit is dat je sowieso wat in je mars moet hebben om überhaupt een ring in te stappen, om je krachten te gaan meten met een tegenstander die even goed wordt geacht te zijn. Vergelijk het eens met twee tanks van dezelfde makelij, wat gebeurt er als die clashen en wie van hen zal er winnen?

Respect van en voor de tegenstander

Een ware vechter laat niet alleen zien hoe hard hij is, maar ook dat er respect is naar de tegenstander, deze video bewijst dat eens te meer. Terwijl Romeo met open mond moet lopen door de kaakbreuk, verschijnt de veroorzaker ten tonele. Men omhelst elkaar en Romeo maakt een buiging voor zijn tegenstander. Geeft dit niet aan dat risico is ingecalculeerd? Of is het gewoon zoals het hoort respect wat r ook gebeurt in de ring?

 

 

Bekijk ook

Logan Paul tekent bij UFC-moederbedrijf WME, overstap naar MMA nadert?

Paul flirt al lang met een overstap naar MMA

AFGELAST! UFC annuleert titelgevecht Amanda Nunes

De beste vrouwelijke vechter in de UFC, zal nog wat langer moeten wachten op de volgende verdediging van

⚠️ Waarschuwing voor Conor McGregor: ‘Botten genezen slecht’

Conor McGregor hoopt voor de vierde keer tegen Dustin Poirier te vechten.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page