VIDEO: MMA Vechter Gerald Harris breekt arm van tegenstander! Nieuws
Nieuws

VIDEO: MMA Vechter Gerald Harris breekt arm van tegenstander!

VIDEO: MMA Vechter Gerald Harris breekt arm van tegenstander!

Let op schokkende beelden want niet iedereen kan er tegen een gebroken arm te zien!

Afgelopen weekend was het afscheid van Gerald Harris, de vechter die de bijnaam de "Slam King" heeft brak daarbij de arm van zijn tegenstander Matt McKeon. Zowel Harris als McKeon zullen deze partij niet snel vergeten, en als wij de beelden zo bekijken de toeschouwers ook niet.

Met een smak op de vloer

De afscheidspartij vindt plaats in Tulsa de thuis stad van Harris, in de UFC vocht hij een aantal partijen met een trackrecord van 3-1. Hij is een krachtige vechter die er om bekend staat zijn tegenstanders de lucht in te tillen en met en smak op de vloer neer te laten komen, en dat gebeurde ook met McKeon die het uit gilde van de pijn.

Zware blessure

De gebroken arm is te omschrijven als een zware blessure, nodeloos te zeggen dat dit een lange tijd nodig heeft om te helen. Echter is elke vechter zich bewust van de gevaren waar men zich aan blootstelt. En kunnen dit soort blessures ontstaan, laten wij hopen dat McKeon snel hersteld!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws