Video Kamikaze MMA van Tarek Hussein gaat viraal op social media – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video Kamikaze MMA van Tarek Hussein gaat viraal op social media

Video Kamikaze MMA van Tarek Hussein gaat viraal op social media

Dat Tarek Hussein over speciale vecht technieken beschikt is te zien in de video die de afgelopen dagen viraal ging op social media.

Tarek Hussein beoefend al zijn leven lang vechtsporten en is geboren in Washington DC hij is van halve Egyptische en halve Chinese afkomst. Tarek begon vechtsporten te studeren op 4-jarige leeftijd bij de beste Egyptische kampioenen en meesters. Sindsdien heeft Tarek de ranglijsten van Black Black Belt behaald in tal van Martial Arts-disciplines en is hij een van de jongste ontvangers die wordt opgenomen in tal van Martial Arts Hall of Fames in de VS. Ook is hij de grondlegger van het zogenaamde Kamikaze MMA. De onderstaande video was een hele hit op social media de afgelopen dagen.

Brute old school-training sessies in Egypte

Tarek crediteert zijn vechtpsort-vaardigheid voor de ietwat rigoureuze brute old school-training sessies die hij heeft doorstaan ​​in Egypte. Een voormalig Full Contact-kampioen in Egypte en in Amerika heeft Tarek op nationaal en internationaal niveau deelgenomen aan wedstrijden op kampioenschappen, junior Olympische Spelen, Pan-Amerikaanse kampioenschappen en staatskampioenschappen, en won talloze toernooien tijdens zijn wedstrijdcarrière. Onlangs reisde Tarek rond de wereld met het instrueren van seminars in Full Contact Fighting, waaronder landen als Egypte, Frankrijk en Noorwegen.

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page