Video Kamikaze MMA van Tarek Hussein gaat viraal op social media - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video Kamikaze MMA van Tarek Hussein gaat viraal op social media

Video Kamikaze MMA van Tarek Hussein gaat viraal op social media

Dat Tarek Hussein over speciale vecht technieken beschikt is te zien in de video die de afgelopen dagen viraal ging op social media.

Tarek Hussein beoefend al zijn leven lang vechtsporten en is geboren in Washington DC hij is van halve Egyptische en halve Chinese afkomst. Tarek begon vechtsporten te studeren op 4-jarige leeftijd bij de beste Egyptische kampioenen en meesters. Sindsdien heeft Tarek de ranglijsten van Black Black Belt behaald in tal van Martial Arts-disciplines en is hij een van de jongste ontvangers die wordt opgenomen in tal van Martial Arts Hall of Fames in de VS. Ook is hij de grondlegger van het zogenaamde Kamikaze MMA. De onderstaande video was een hele hit op social media de afgelopen dagen.

Brute old school-training sessies in Egypte

Tarek crediteert zijn vechtpsort-vaardigheid voor de ietwat rigoureuze brute old school-training sessies die hij heeft doorstaan ​​in Egypte. Een voormalig Full Contact-kampioen in Egypte en in Amerika heeft Tarek op nationaal en internationaal niveau deelgenomen aan wedstrijden op kampioenschappen, junior Olympische Spelen, Pan-Amerikaanse kampioenschappen en staatskampioenschappen, en won talloze toernooien tijdens zijn wedstrijdcarrière. Onlangs reisde Tarek rond de wereld met het instrueren van seminars in Full Contact Fighting, waaronder landen als Egypte, Frankrijk en Noorwegen.

Bekijk ook

Bokser (24) doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Bokser doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Na een aantal keer zwaar geraakt te zijn ...

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder kwam zich op uitnodiging van de Nederlandse Vechtsportautoriteit

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page