Video: Heeft de UFC wel een toekomst in China? Nieuws
Nieuws

Video: Heeft de UFC wel een toekomst in China?

Video: Heeft de UFC wel een toekomst in China?

Na het testen van de wateren met een trio van evenementen in Macau, maakt de UFC binnenkort haar debuut op het vasteland van China.

Is er wel een toekomst in China? De Amerikaanse UFC is de afgelopen tien jaar gegroeid over de hele wereld, maar China - met 1,4 miljard inwoners (meer dan 18 procent van de wereldbevolking), bleek een moeilijke markt te zijn voor de toonaangevende MMA-promotie ter wereld.

Echter, op 25 november, met de UFC Fight Night 122, en een Anderson Silva (34-8 MMA, 17-4 UFC) vs Kelvin Gastelum (14-3 MMA, 9-3 UFC) headliner, landt de UFC eindelijk in Vasteland van China. Het evenement vindt plaats op de Mercedes-Benz Arena in Shanghai, wordt live uitgezonden op de UFC Fight Pass.

Stap naar China goed voorbereid

"We hebben lange tijd geëvalueerd wat het juiste moment was om de markt te betreden," vertelde UFC Vice President van Azië-Pacific Kevin Chang aan MMA-junkie. "Dit proces is begonnen, ik bedoel, we zijn in China uit een perspectief voor de afgelopen acht jaar is geweest, dus het is niet iets dat over 1 nacht ijs gebeurde".

Volgens Chang is het proces begonnen met het vastleggen van media / omroeppartners en het opleiden van de massa's. Het werkte, maar het begon vrij klein.

"Het begon van een echt loyale en niche, echt," zei Chang, die bullish blijft op de markt. "Ze wisten dat (de sport). Maar nu is het gegroeid tot iets veel, veel groter. '

Dus wat is er voor China en andere Aziatische markten te zeggen?

Chang zei dat de mogelijkheden onbeperk zijn. Echter is er scherpe concurrentie van ONE Championship en het opkomende Japanse RIZIN, die beiden kunnen reken op uitgebreide sturen in hun eigen regio.

Bekijk de video voor meer op die plannen, evenals wat info over het evenement van UFC Fight Night 117 vanavond in Saitama, Japan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws