VIDEO: Heather Hardy Bellator 185 staredown bruut verstoord door ex tegenstander! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Heather Hardy Bellator 185 staredown bruut verstoord door ex tegenstander!

VIDEO: Heather Hardy Bellator 185 staredown bruut verstoord door ex tegenstander!

De ceremoniële weegschalen van Bellator 185 kunnen weer in de opslag, maar niet zonder slag of stoot!

Terwijl Heather Hardy met tegenstander Kristina Williams in de staredown stond, kwam een zich als fan voordoende dame langs de barricades en begon te schreeuwen. Het nam drie leden van het Bellator-personeel om haar van het podium af te halen, en haar achter de barricades te trekken terwijl ze de hele tijd Hardy aan het uitdagen was.

Helemaal geen fan maar ex tegenstander

Het blijkt dat het gaat om Shelly Vincent die helemaal geen fan van Heather Hardy, sterker nog Vincent is de bokser die tegen Hardy in de ring stond in 2016 en verloor. Hardy won met meerderheidsbeslissing in New York voor de internationale vedergewicht titel van de WBC. Voorafgaand aan hun gevecht, vertelde Vincent destijds aan het ringtijdschrift dat Hardy "alles is, dat het verkeerd is bij het boksen bij de vrouwen".

Tijd voor een rematch?

Dit is zeker een uitdaging van Vincent naar Hardy voor een rematch ... maar op dit moment is Hardy meer bezig met haar volgende MMA partij. Bellator 185 vindt plaats vrijdag in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Conn. De hoofdkaart is te zien op Spike

Bekijk de video met het opstootje en de hoogtepunten van de hoofdkaart weging hieronder.

VIDEO: Heather Hardy Bellator 185 staredown bruut verstoord door ex tegenstander!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws