VIDEO: Dikke pestkop knockout tegen boks expert! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Dikke pestkop knockout tegen boks expert!

VIDEO: Dikke pestkop knockout tegen boks expert!

Stop met pesten een veel gehoorde kreet, maar soms is dat tegen dovemansoren gezegd!

Pesten op school, straat, via social media noem maar op, helaas praktijk van alle dag. Mar hoe maak je kinderen bijvoorbeeld weerbaar tegen dit soort ellende? Veel ouders kiezen steeds meer voor een zelfverdediging sport zoals, kickboksen, boksen, karate of judo. En terecht, kinderen voelen zich een stuk zekerder als zij zich kunnen verweren. In het onderstaande filmpje een voorbeeld van een jongen die gepest en aangevallen wordt op school.

Wie niet luisteren wil moet maar voelen

In het filmpje is duidelijk te zien dat de ietwat dik uitgevallen aanvaller zijn tegenstander niet met rust wil laten. Ondanks het gewicht en grote verschil besluit het slachtoffer zich niet zomaar in puin te laten slaan. Geweld filmpjes als dit duiken veelal op via allerlei kanalen en zeker social media. Ook worden deze vaak onderling door gezonden tussen leerlingen. Wat vinden wij van het zelfverdediging gedrag van het slachtoffer? Terecht, of toch ietwat te harde reactie?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws