Home / Nieuws / VIDEO: Deontay Wilder verslaat Luis Ortiz via TKO

VIDEO: Deontay Wilder verslaat Luis Ortiz via TKO

Anthony Joshua opnieuw door Deontay Wilder uitgedaagd.

De WBC-kampioen zei: “Ik ben nu klaar, mijn doel is om te verenigen, ze hebben geen haast om tegen me te vechten omdat ik de gevaarlijkste man op deze planeet ben. “Binnenkort zal er één gezicht en één naam zijn en dat zal Deontay Wilder zijn.”

Het meest gewelddadige antwoord van allemaal

Ondanks alle vragen waarmee Deontay Wilder op zaterdag de grootste test van zijn carrière tegemoet ging, had de zwaargewichtkampioen van de WBC het meest gewelddadige antwoord van allemaal. In een carrièrebepalende voorstelling tegen de meest vermeden bokser in de divisie, verzamelde Wilder (40-0, 39 KOs) zich van de rand van de nederlaag om mede-ongeslagen Luis “King Kong” Ortiz te verslaan in een dramatisch, all-action gevecht in Brooklyn .

Een echte kampioen vindt altijd een manier om terug te komen

“‘King Kong’ heeft niets op mij!” Wilder schreeuwde na de overwinning. “Een echte kampioen vindt altijd een manier om terug te komen en dat is wat ik vanavond heb gedaan. Als je het zegt en het gelooft, zul je het ontvangen, schat.” De geest is erg krachtig. ” De onbezonnen knokker maakte de zevende verdediging van zijn WBC-titel en moest door de hel om daar te komen, omdat Ortiz (28-1, 24 KOs) hem vroeg wegzette voordat hij Wilder in een wilde Ronde 7 sloeg die de kampioen zag die gelukkig was om de bel te halen.

Wilder was een tijdje in dromenland

Drie ronden later verwondde Wilder opnieuw Ortiz met de rechterhand en bracht hem tweemaal naar de vloer voordat scheidsrechter David Fields in de 10de ronde het gevecht om 2:05 afbrak en een kakofonie van geluid in Barclays Center veroorzaakte, Wilder was een tijdje in dromenland. De menigte van 14.069 was de op één na grootste voor boksen sinds de arena in 2012 werd geopend achter alleen Keith Thurman-Danny Garcia in maart vorig jaar.

Bekijk ook

MMA-community reageert op dood Kobe Bryant en zijn dochter

Verschrikkelijk nieuws uit Amerika, basketbal legende Kobe Bryant en zijn 13-jarige dochter zijn zondag omgekomen bij een helikopter crash.

KNOCK-OUT ZONDAG: Welke heb jij gemist (Bekijk)

Er waren weer een aantal top events waar een flink aantal knock-outs vielen dit weekend.

Vechter maakt aangepast Combat Sambo debuut

Ook Combat Sambo is er voor iedereen