Video: Conor McGregor verontschuldigd zich voor anti Homo uitlatingen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video: Conor McGregor verontschuldigd zich voor anti Homo uitlatingen

Video: Conor McGregor verontschuldigd zich voor anti Homo uitlatingen

Conor McGregor heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gebruik van anti homo uitlatingen na het verlies van SBG Ierland teamgenoot Artem Lobov tegen Andre Fili bij UFC Fight Night 118 op 21 oktober. De UFC lichtgewicht kampioen was betrapt op tape met het uiten van een denigrerende term tijdens een poging om Lobov backstage te troosten in Gdansk, Polen.

Hij is een homo

“Ik dacht dat je hem zou laten slapen,’ vertelde McGregor Lobov. ‘Alles wat ik zeg, hij is een homo. Ik had niet verwacht dat hij zo een homo was”.

Tijdens zijn verschijning bij “The Late, Late Show,” in Ierland,  verontschuldigde McGregor zich voor zijn opmerkingen, bewerend dat zich had laten meeslepen in het moment na het bekijken van zijn training partner. McGregor was erg zichtbaar in de wedstrijd, en werd gewaarschuwd door scheidsrechter Marc Goddard om terug te keren naar zijn stoel tijdens het gevecht toen hij probeerde om aanmoedigingen te schreeuwen naar Lobov. De Ier benadrukte dat “geen disrespect” was bedoeld was aan de homoseksuele gemeenschap.

Gelijke rechten voor mensen in zijn thuisland, ongeacht seksuele geaardheid

Om zich verder te verdedigen, citeerde McGregor zijn inspanningen om het homo huwelijk in Ierland te ondersteunen. In de aanloop naar UFC 189, deed McGregor uitspraken ten aanzien van gelijke rechten voor mensen in zijn thuisland, ongeacht seksuele geaardheid.

Bekijk ook

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

‘Ik stopte Pulev zodat Mir niet afgeslacht werd!’ Scheids spreekt

Er was wat commentaar van Mir op het stopzetten van de wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page