Video: Conor McGregor verontschuldigd zich voor anti Homo uitlatingen Nieuws
Nieuws

Video: Conor McGregor verontschuldigd zich voor anti Homo uitlatingen

Video: Conor McGregor verontschuldigd zich voor anti Homo uitlatingen

Hij is een homo

"Ik dacht dat je hem zou laten slapen,' vertelde McGregor Lobov. 'Alles wat ik zeg, hij is een homo. Ik had niet verwacht dat hij zo een homo was".

Tijdens zijn verschijning bij "The Late, Late Show," in Ierland, verontschuldigde McGregor zich voor zijn opmerkingen, bewerend dat zich had laten meeslepen in het moment na het bekijken van zijn training partner. McGregor was erg zichtbaar in de wedstrijd, en werd gewaarschuwd door scheidsrechter Marc Goddard om terug te keren naar zijn stoel tijdens het gevecht toen hij probeerde om aanmoedigingen te schreeuwen naar Lobov. De Ier benadrukte dat "geen disrespect" was bedoeld was aan de homoseksuele gemeenschap.

Gelijke rechten voor mensen in zijn thuisland, ongeacht seksuele geaardheid

Om zich verder te verdedigen, citeerde McGregor zijn inspanningen om het homo huwelijk in Ierland te ondersteunen. In de aanloop naar UFC 189, deed McGregor uitspraken ten aanzien van gelijke rechten voor mensen in zijn thuisland, ongeacht seksuele geaardheid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws