VIDEO: Cedric Doumbé wil rematch met Murthel Groenhart! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Cedric Doumbé wil rematch met Murthel Groenhart!

VIDEO: Cedric Doumbé wil rematch met Murthel Groenhart!

Voormalig weltergewichtkampioen Cedric Doumbé heeft Yohan Lidon verslagen in het GLORY 47 co-main event afgelopen weekend. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om aan te geven dat hij een rematch met Murthel Groenhart wil, die de titel en bijbehorende riem van hem had af genomen door middel van split decision bij GLORY 44 CHICAGO eerder dit jaar.

Murthel Groenhart The Predator

Hij gaf aan in het korte interview dat hij Murthel Groenhart tegenover zich wil om te bewijzen dat hij de echte kampioen is. Mochten beide vechters elkaar treffen dan kan dat een interessant partij worden, immers is Groenhart al te strek gebleken tegen Doumbé, en aangezien hij al tegen hem in de ring heeft gestaan van dichtbij kunnen analyseren hoe deze vecht.

Doumbé niet onderschatten

Het gevecht wat Doumbé afgelopen weekeinde leverde tegen Lidon was anders dan wij van de vechter hebben gezien, hij leek serieuzer in de ring te staan. Wellicht een aanpassing van zijn normaliter ietwat afwijkende stijl? “De volgende keer zal ik het niet aan de juryleden overlaten laten”, zei Doumbé. Met andere woorden dat hij op zoek zal gaan naar de knockout tegen groenhart. Iets wat niet gemakkelijk zal zijn want Groenhart is een keiharde vechter.

 

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page