Verhoeven voorspelt einde carrière! 'Shinen tot ik stop' (video)
Home / Nieuws / Verhoeven voorspelt einde carrière! ‘Shinen tot ik stop’ (video)

Verhoeven voorspelt einde carrière! ‘Shinen tot ik stop’ (video)

Rico Verhoeven ziet zichzelf niet tot het einde der tijden in de kickboksring staan. Sterker nog hij wil er zo langzamerhand wel een einde aan breien. 2023 zal het jaar zijn dat de beste kickbokser aller tijden stopt met knokken.

Op 23 oktober laat Rico Verhoeven zien waar hij nu nog het best in is, kickboksen. Op die datum verdedigt de topatleet zijn wereldtitel die hij al 10 keer eerder uit handen van de meest brute rivalen wist te houden. Namen als Badr Hari, Jamal Ben Saddik en vele meer lukte het niet om Verhoeven van zijn troon te stoten.

Zijn tol geeist

Het is nu aan UFC-legende Alistair Overeem om te proberen Verhoeven te onttronen iets wat een flinke klus zal zijn. Naast kickboksen is Verhoeven geëvolueerd tot meer, acteren en zakelijke successen onder andere maken Verhoeven meer dan een kickboks koning.

Tijdens de uitzending van Talkshow Humberto zegt Verhoeven tot 2023 te willen spinnen in de ring, maar dan gaat hij over tot andere carieere stappen. ,,Het neemt veel van je, privé het is een belasting”, zegt Verhoeven over het continu presteren aan de top van zijn sport.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page