Vechtsport Evenementen Die Je Niet Mag Missen Vandaag Nieuws
Nieuws

Vechtsport Evenementen Die Je Niet Mag Missen Vandaag

Vechtsport Evenementen Die Je Niet Mag Missen Vandaag

Vechtsport evenementen die Je vandaag zou kunnen bezoeken

Het is nog vroeg in de morgen en je denkt vast na over wat je vandaag nu eens zult doen, het is weekend en de tijd is aan jezelf. Als vechtsporter heb je natuurlijk een paar opties. Je duikt de sportschool in, gaat werken aan je conditie of vecht technieken of.... Je gaat eens kijken op welk vechtsport evenement je vandaag eens een kijkje zou kunnen nemen. Geen idee waar je deze moet vinden? Laat Vechtsport-Online.nl je dan even de weg wijzen.

Wat staat er op de vechtsport agenda

Opening House of Boxing IkBenIkDoe is een eigentijdse instelling met een geheel eigen visie op hoe mensen geholpen kunnen worden vanuit verschillende levens- of probleemsituaties

Woon je in de omgeving van Beuningen (Gelderland) dan is wellicht de opening van "House of Boxing" wel wat om te bezoeken. Dit unieke vechtsport concept wordt geopend door niemand minder dan Nieky Holzken meervoudig wereld kampioen kickboksen(Glory) die aan bezig zal zijn om mee op de foto te gaan en hand tekeningen zal uitdelen. Een mooie kans om een levende Glory legende eens te ontmoeten en de hand te schudden.

Locatie:

Hadrianussingel 33A, Beuningen (Gelderland) 11:00 tot 17:00 uur iedereen welkom!

Battle Events Amersfoort Vechtsport Gala

Spectaculair vechtsport gala met verrassende vechters in alle klassen centraal gelegen in het land en goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer.

Sporthal Zielhorst
Trompetstraat 3,
3822 CK AMERSFOORT

Programma

17.30: Deuren open
18.00: Voorprogramma
19.00 – 23.30: Officieel evenement

REGULIERE TICKETS 25 EURO – VIP TICKETS VANAF 100 EUR

Dus wil jij je niet vervelen vandaag dan is er een ruime keuze aan evenementen.

Note: Wilt u ook uw evenement vermelden op Vechtsport-Online.nl mail ons. Wij vermelden uw vechtsport evenement graag op onze website. U kunt contact opnemen via info@vechtsport-online.nl.

Voor vragen over evenementen zoals getoond op deze pagina verwijzen wij u naar de desbetreffende organisatoren. Zij kunnen u verder helpen met vragen omtrent hun vechtsport evenement.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws