Love Island ster slaat jongen onderuit op straat! Serie uitgezet (video) Nieuws
Nieuws

Love Island ster slaat jongen onderuit op straat! Serie uitgezet (video)

Love Island ster slaat jongen onderuit op straat! Serie uitgezet (video)

Haris Namani bokser en Love Island ster werd uit de serie gezet en ligt onder vuur om een straatgevecht waar hij een jongeman knock-out sloeg.

Eerder deze week waren beelden van het straatgevecht van Harry uitgelekt nadat de baas van Love Island naar verluidt na de video ‘crisisbesprekingen’ was aangegaan. De bokser werd vorig jaar gefilmd nadat hij tijdens een dronken avondje uit een andere man neersloeg.

“Het spijt me dat deze video is uitgelekt, het geeft niet weer wie ik ben. Ik ben niet iemand die op zoek is naar gevechten en ik wilde niet in die situatie terechtkomen", zegt Namani. De Love Island-ster is te zien terwijl hij nog een klap uitdeelt terwijl hij roept: "Ik ben geen pestkop." Daarna gaat het slachtoffer knock-out.

De ongeslagen wereldkampioen bokser Sunny Edwards ging naar Twitter om collega-bokser Haris Namani te verdedigen. "Het lijkt erop dat de andere jongen de eerste klap uit de clip heeft gegeven die we hebben gezien, en als het klaar is, laat hij hem met rust." Hij voerde aan dat Namani niet de eerste klap uitdeelde, en dat Namani ook niet te ver ging door hem aan te vallen toen hij klaar was. Edwards verdedigde Namani door te suggereren dat dit pure zelfverdediging was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws