Home / Nieuws / Vechtmanager gebruikt eenvoudig middel tegen Covid-19, ‘het helpt echt’

Vechtmanager gebruikt eenvoudig middel tegen Covid-19, ‘het helpt echt’

Malki Kawa (links) meer UFC-ster Paige VanZant

Malki Kawa onthult dat hij COVID-19 heeft, maar heeft een huismiddeltje dat hem helpt het te overwinnen. Kawa is al tien jaar een van de topmanagers in mixed martial arts. Hij diende als manager voor UFC-supersterren als Jon Jones, Yoel Romero en Anthony Pettis.

MMA-manager Malki Kawa onthulde op zijn sociale media dat hij COVID-19 heeft en hij stelde een huismiddeltje voor om het sneller te verslaan. De topmanager van First Round Management is er zeker van dat het echt helpt.

Blijf actief

Zoals veel MMA-vechters raakte Kawa helaas ook met COVID-19 besmet. Hij lijkt het echter te verslaan, vooral met een zelfgemaakte remedie. Welke hij dan ook via twitter deelde.

,,Voor iedereen die met covid te maken heeft, is hier een klein huismiddeltje dat met mij heeft gewerkt. Verse gemberthee en cayennepeper. Drink terwijl het warm is. Het helpt enorm. 3e dag op weg, verpletterend!”, zegt Kawa.

Zuurstof

,,Eet ook !!! Dwing jezelf. Sta op en loop. Rust” niet zoals ze je vertellen. Hoe meer je dingen doet zoals je normaal zou doen, hoe beter het voor je lichaam is. Ook als u in bed gaat liggen, ga dan rechtop zitten en ga niet liggen”, aldus Kawa.

Ook adviseert de manager het zuurstof gehalte goed in de gaten te houden. ,,Koop een oxymeter en controleer af en toe het zuurstofgehalte in uw bloed”, schrijft Kawa.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Alistair Overeem kan direct aan de slag als bare knuckle bokser

Alistair Overeem kan de ring in bij bare knuckle FC. De blote vuist boks organisatie ...

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten zo snel mogelijk weer tegen elkaar vechten. UFC Baas ...

Fikse schorsing voor topkickbokser, 4 jaar niet vechten

Artur Kyshenko voormalig Glory kickbokser en AFC Kickboxing Champion in de categorie 81 kg, heeft ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page