Vasyl Lomachenko verslaat Guillermo Rigondeaux, die na zes rondes op gaf! Nieuws
Nieuws

Vasyl Lomachenko verslaat Guillermo Rigondeaux, die na zes rondes op gaf!

Vasyl Lomachenko verslaat Guillermo Rigondeaux, die na zes rondes op gaf!

"Ik denk dat ik mijn naam moet veranderen in No-Mas-Chenko," zei Lomachenko.

De wereldkampioen super-vedergewicht van de World Boxing Organization uit de Oekraïne zette de partij van zaterdag in het theater van Madison Square Garden om naar een ander eenzijdig beeld van zijn agressie en bekwaamheid toen Cuba's Guillermo Rigondeaux na zes ronden er de brui aan gaf. In de eerste wereldtitel strijd met twee voormalige twee keer Olympische gouden medaillewinnaars, de druk en het talent van Lomachenko dwong Rigondeaux te bukken voor dekking. Wie had gedacht een twaalf ronden gevecht te zien kwam belabberd uit, Rigondeaux gaf op na zes rondes.

Vasyl Lomachenko verslaat Guillermo Rigondeaux, die na zes rondes op gaf!

Rigondeaux en zijn hoek kwamen overeen om de strijd te stoppen

De recente super-bantamgewichtkamp die klaagde dat hij geloofde dat hij in de tweede ronde een gebied nabij de bovenkant van zijn linkerhand / pols had gebroken. Het was zijn eerste verlies sinds een amateur, in 2003. Was het de hand of had hij de hoop opgegeven? In die tijd had Lomachenko bijna alle zes de rondes op één scorekaart op zijn naam gezet, waarbij hij er vijf won, en scheidsrechter Steve Williser klaar mee dat Rigondeaux bleef clinchen dat hij één punt in de zesde ronde af trok..

"Deze man is bovenmenselijk", zei veteraan-promotor Bob Arum over zijn vechter.

"Rigondeaux is geen mietje, niemand kwam dicht bij genoeg om hem te verslaan, maar met Lomachenko had hij niets, hij was totaal verbijsterd. "Hij gaat naar de grond [om te dekken] en Lomachenko wacht daar [om hem te slaan] aan de andere kant ..." Lomachenko, 29, begon zijn druk op Rigondeaux in de tweede ronde te verhogen, met behulp van een dubbele jab en precieze krachtslagen die de de rechterkant van Rigondeaux's gezicht deed opzwellen als een ballon. Rigondeaux bleef terug knokken, echter mocht het niet baten en gaf Rigondeaux de pijp aan Maarten na de handdoek in de ring, Vasyl Lomachenko was een maatje te hoog voor Rigondeaux.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws