Vasyl Lomachenko verslaat Guillermo Rigondeaux, die na zes rondes op gaf! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vasyl Lomachenko verslaat Guillermo Rigondeaux, die na zes rondes op gaf!

Vasyl Lomachenko verslaat Guillermo Rigondeaux, die na zes rondes op gaf!

“Ik denk dat ik mijn naam moet veranderen in No-Mas-Chenko,” zei Lomachenko.

De wereldkampioen super-vedergewicht van de World Boxing Organization uit de Oekraïne zette de partij van zaterdag in het theater van Madison Square Garden om naar een ander eenzijdig beeld van zijn agressie en bekwaamheid toen Cuba’s Guillermo Rigondeaux na zes ronden er de brui aan gaf. In de eerste wereldtitel strijd met twee voormalige twee keer Olympische gouden medaillewinnaars, de druk en het talent van Lomachenko dwong Rigondeaux te bukken voor dekking. Wie had gedacht een twaalf ronden gevecht te zien kwam belabberd uit, Rigondeaux gaf op na zes rondes.

Vasyl Lomachenko verslaat Guillermo Rigondeaux, die na zes rondes op gaf!

Rigondeaux en zijn hoek kwamen overeen om de strijd te stoppen

De recente super-bantamgewichtkamp die klaagde dat hij geloofde dat hij in de tweede ronde een gebied nabij de bovenkant van zijn linkerhand / pols had gebroken. Het was zijn eerste verlies sinds een amateur, in 2003. Was het de hand of had hij de hoop opgegeven? In die tijd had Lomachenko bijna alle zes de rondes op één scorekaart op zijn naam gezet, waarbij hij er vijf won, en scheidsrechter Steve Williser klaar mee dat Rigondeaux bleef clinchen dat hij één punt in de zesde ronde af trok..

“Deze man is bovenmenselijk”, zei veteraan-promotor Bob Arum over zijn vechter.

“Rigondeaux is geen mietje, niemand kwam dicht bij genoeg om hem te verslaan, maar met Lomachenko had hij niets, hij was totaal verbijsterd. “Hij gaat naar de grond [om te dekken] en Lomachenko wacht daar [om hem te slaan] aan de andere kant …” Lomachenko, 29, begon zijn druk op Rigondeaux in de tweede ronde te verhogen, met behulp van een dubbele jab en precieze krachtslagen die de de rechterkant van Rigondeaux’s gezicht deed opzwellen als een ballon. Rigondeaux bleef terug knokken, echter mocht het niet baten en gaf Rigondeaux de pijp aan Maarten na de handdoek in de ring, Vasyl Lomachenko was een maatje te hoog voor Rigondeaux.

 

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page