Valentina Shevchenko vernietigt Priscila Cachoeira in een ware slachtpartij Nieuws
Nieuws

Valentina Shevchenko vernietigt Priscila Cachoeira in een ware slachtpartij

Valentina Shevchenko vernietigt Priscila Cachoeira in een ware slachtpartij

In een gevecht dat een mismatch bleek verpulverde Valentina Shevchenko tegenstander Priscila Cachoeira

Gepromoveerd tot het co-main event op zaterdag na het verlies van John Dodson vs. Pedro Munhoz, stond Valentina Shevchenko's vlieggewicht debuut erg in de schijnwerpers. Tegenover "Bullet" bij UFC Belem was de weinig bekende Priscila Cachoeira gematched. Ongeslagen in haar professionele carrière, Cachoeira was een zware underdog op weg naar de partij, en was op zoek naar een schokkende overwinning over een voormalige UFC bantamgewicht titel uitdager.

Valentina Shevchenko vernietigt Priscila Cachoeira in een ware slachtpartij

Verrassend genoeg koos Cachoeira ervoor om staand te vechten.

Het paar vuurde een flinke aantal stoten op elkaar af, en ondanks dat Shevchenko de beste stand-up kreeg, dook ze naar beneden en scoorde een takedown. 'Bullet' poseerde toen en begon een zware ground en pond actie in te zetten. Flinke ellebogen, brutale stoten en meer ellebogen raakten Priscila Cachoeira. Het canvas was beschilderd met haar bloed terwijl Shevchenko bleef werken. Scheidsrechter Mario Yamasaki nam de actie van dichtbij onder de loep, maar stond het toe om voorlopig door te gaan. De regen van ellebogen ging door; Cachoeira sloot haar verdediging en zette zich schrap. Ze kon echter niet ontsnappen. Haar gezicht gemaskeerd in bloed, het enige waar ze op kon hopen, was het afwachten van de bel. Met iets minder dan een minuut te gaan, had Valentina bijna 70 slagen gescoord.

Valentina Shevchenko vernietigt Priscila Cachoeira in een ware slachtpartij

Ware slachtpartij

In ronde twee, na een korte uitwisseling van stoten, greep Shevchenko haar tegenstander en bracht Cachoeira naar beneden op het doek. Cachoeira keek om omhoog en probeerde overeind te klauteren, maar Shevchenko bewoog zich naar de zijcontrole. Ze werkte door voor een kimura greep en voegde kortere slagen toe aan het hoofd van haar tegenstander. Cachoeira leek zoiets als een oefenpop, niet in staat om te ontsnappen of terug te vechten. Shevchenko begon een helse vlaag van stoten los te laten, terwijl Cachoeira haar de rug toekeerde. Op de een of andere manier koos de scheidsrechter ervoor om de hulpeloze Braziliaan niet te redden, maar Shevchenko slaagde erin te de partij af te sluiten met winst, op wat een ware slachtpartij leek!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws