Valentina Shevchenko vernietigt Priscila Cachoeira in een ware slachtpartij - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Valentina Shevchenko vernietigt Priscila Cachoeira in een ware slachtpartij

Valentina Shevchenko vernietigt Priscila Cachoeira in een ware slachtpartij

In een gevecht dat een mismatch bleek verpulverde Valentina Shevchenko tegenstander Priscila Cachoeira

Gepromoveerd tot het co-main event op zaterdag na het verlies van John Dodson vs. Pedro Munhoz, stond Valentina Shevchenko’s vlieggewicht debuut erg in de schijnwerpers. Tegenover “Bullet” bij UFC Belem was de weinig bekende Priscila Cachoeira gematched. Ongeslagen in haar professionele carrière, Cachoeira was een zware underdog op weg naar de partij, en was op zoek naar een schokkende overwinning over een voormalige UFC bantamgewicht titel uitdager.

Valentina Shevchenko vernietigt Priscila Cachoeira in een ware slachtpartij

Verrassend genoeg koos Cachoeira ervoor om staand te vechten.

Het paar vuurde een flinke aantal stoten op elkaar af, en ondanks dat Shevchenko de beste stand-up kreeg, dook ze naar beneden en scoorde een takedown. ‘Bullet’ poseerde toen en begon een zware ground en pond actie in te zetten. Flinke ellebogen, brutale stoten en meer ellebogen raakten Priscila Cachoeira. Het canvas was beschilderd met haar bloed terwijl Shevchenko bleef werken. Scheidsrechter Mario Yamasaki nam de actie van dichtbij onder de loep, maar stond het toe om voorlopig door te gaan. De regen van ellebogen ging door; Cachoeira sloot haar verdediging en zette zich schrap. Ze kon echter niet ontsnappen. Haar gezicht gemaskeerd in bloed, het enige waar ze op kon hopen, was het afwachten van de bel. Met iets minder dan een minuut te gaan, had Valentina bijna 70 slagen gescoord.

Valentina Shevchenko vernietigt Priscila Cachoeira in een ware slachtpartij

Ware slachtpartij

In ronde twee, na een korte uitwisseling van stoten, greep Shevchenko haar tegenstander en bracht Cachoeira naar beneden op het doek. Cachoeira keek om omhoog en probeerde overeind te klauteren, maar Shevchenko bewoog zich naar de zijcontrole. Ze werkte door voor een kimura greep en voegde kortere slagen toe aan het hoofd van haar tegenstander. Cachoeira leek zoiets als een oefenpop, niet in staat om te ontsnappen of terug te vechten. Shevchenko begon een helse vlaag van stoten los te laten, terwijl Cachoeira haar de rug toekeerde. Op de een of andere manier koos de scheidsrechter ervoor om de hulpeloze Braziliaan niet te redden, maar Shevchenko slaagde erin te de partij af te sluiten met winst, op wat een ware slachtpartij leek!

Bekijk ook

Joe Joyce sloopt Christian Hammer om zijn WBO en WBC-titels te behouden

Joe Joyce sloopt Christian Hammer om zijn WBO en WBC-titels te behouden

Joe Joyce stopte Christian Hammer in ronde 4 om zijn WBO internationale en WBC zilveren zwaargewicht titels te behouden.

Volkanovski blijft UFC-kampioen in heftig gevecht verslaat max holloway

Betaald in bloed! Volkanovski blijft UFC-kampioen in heftig gevecht

Alexander Volkanovski versloeg Max Holloway voor de derde keer.

Saai gevecht! UFC-kampioen Adesanya stelt titel veilig: Fans verlaten zaal

Saai gevecht! UFC-ster Adesanya stelt titel veilig: Fans verlaten zaal

Israel Adesanya en Jared Cannonier’s gevecht vandaag in Las Vegas was grotendeels een tactisch spelletje. ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page