Vader vermiste GLORY Kickbokser Bailey Sugden doet emotionele oproep op Facebook! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Vader vermiste GLORY Kickbokser Bailey Sugden doet emotionele oproep op Facebook!

Vader vermiste GLORY Kickbokser Bailey Sugden doet emotionele oproep op Facebook!

Eerder vandaag deed de vader van kickbokser Bailey Sugden een emotionele oproep op Facebook. Het jonge kickboks talent die onder ander uitkomt in de ring bij he befaamde GLORY kickboxing lijkt al enige tijd vermist te zijn. Echter blijkt hij zonder ruzie van huis te zijn gegaan.

Help ons zoeken

“Bailey Sugden is nog steeds vermist. Als iemand hem vandaag ziet of hem de afgelopen 24 uur heeft gezien. Neem contact op met ons. Bailey is NIET gevallen met een van zijn familie. Dit is echt belangrijk, maar deel alleen commentaartags als u denkt dat dit zal helpen. Iedereen die me helpt mijn zoon te vinden, zal ik eeuwig dankbaar zijn. Mijn nummer is 07968005797”. aldus de oproep van Dean Sugden de vader en trainer/coach van Bailey. Tot op heden is er nog geen teken van Bailey en wordt er naarstig naar hem gezocht, de oproep is dan ook meer dan duizend keer gedeeld.

Talent

Bailey is een van de talenten die bij GLORY Kickboxing in de ring te zien is komt van een vechtersfamilie. Zijn vader Dean was in zijn tijd een kampioen kickbokser en zijn broers Chad en Regis zijn beide professionele vechters. Chad was een succesvolle amateur-bokser die kickbokser werd en is nu terug als professioneel in het boksen. Regis echt in Mixed Martial Arts; beide zijn ouder dan Bailey.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page