Uitslagen WFL Final 16 Nieuws
Nieuws

Uitslagen WFL Final 16

Uitslagen WFL Final 16

De Final 16 van de World Fighting League er werd hard gestreden

Uitslagen WFL Final 16

De partijen in de WFL Final 16 lieten verrassende resultaten zien, er werd hard gestreden voor een finale plek. Voor diegene die niet live aanwezig konden zijn in het Topsport Centrum in Almere. Was er de mogelijkheid om op TV de partijen bekijken, er werd er verslag gedaan door o.a. Ernesto Hoost, Marloes Coenen en Semmy Schilt!

Fabio Kwasi versus Serkan Ozcaglayan

Uitslagen WFL Final 16

De eerste partij ging tussen Fabio Kwasi en Serkan Ozcaglayan na een aantal stevige uitwisselingen van stoten en trappen, oogde Ozcaglayan en kreeg een aantal keer acht tellen tegen zich. Fabio Kwasi wint de partij op TKO.

Levi Rigters versus Reduoan Cairo

Uitslagen WFL Final 16

De boomlange Levi Rigters trad aan tegen de ervaren Reduaon Cairo, de partij begon al snel met twee knockdowns door Rigters over Cairo. Deze werd tot twee keer toe geveegd door Rigters. Deze ging al snel voor de KO, en Cairo kreeg twee keer acht tellen. Na een stoten regen van Rigters ging Cairo wederom onderuit en werd de partij beëindigd door de scheidsrechter. Winst voor Rigters op TKO.

Sam Tevette versus Reamon Welboren

Uitslagen WFL Final 16

Stevige zwaargewicht partij met uitwisseling van stoten en trappen door zowel Tevette (33) als Welboren (35), twee lange vechters en Welboren blokte weinig van de lowkicks van Tevette die explosief vocht. Eerste ronde veel scores van Tevette vooral naar de benen van Welboren (die Andre Mannaart in zijn hoek had). De partij ging naar Sam Tevette door unanieme beslissing van de jury.

Sahak Parparyan versus Andrei Stoica

Uitslagen WFL Final 16

Andrei Stocia die bekend staat als mister knockout nam het op tegen Sahak Parparyan, er werd over en weer flink gestoten en getrapt in een aftastende eerste ronde. De tweede ronde bevatte iets meer actie waar beide vechters flink naar elkaar toe uithaalde, echter was het moeilijk te bepalen wie het voordeel had. Winnaar Stoica maakte het nog even mooi af in de derde ronde, en wint op punten.

Nordine Maheiddine versus Tarik Khbabez

Uitslagen WFL Final 16

Nordine Maheiddine trof Tarik Khbabez, beide zwaargewichten gingen er meteen goed op los. Er werd flink op los gecombineerd in de eerste ronde, en het beloofde een interessante partij te worden, en beide vechters waren duidelijk gekomen om te vechten. In ronde twee werd het tempo flink opgevoerd door beide giganten, er werd flink druk gezet van beide zijden en werd er duidelijk gezocht naar de ko. Derde ronde, was zwaar en Tarik Khbabez ging even kort op de knieën maar herstelde zich.De gehele partij leek gelijk op te gaan, echter viel de beslissing n het voordeel van Tarik Khbabez die de partij op zijn naam mag zetten.

Boy Boy Martin versus Fred Sikking

Uitslagen WFL Final 16

Een veelbelovende partij tussen Sikking en Martin en dat werd het ook, waar Sikking in de eerste ronde flink aan het vooruit vechten was en Martin de hoek in drukte. Schikking die eerder dit jaar Michael Duut versloeg was duidelijk gekomen om te winnen. De eerste ronde leek in het voordeel van Sikking te zijn uitgevallen. Martin begon de tweede ronde met een flinke "haymaker" op Sikking die hier even last van leek te hebben maar snel herstelde, maar toch wat moe oogde. Ook leek het linker been van Sikking te leiden te hebben onder de trappen van Martin. De derde ronde begon explosief, waar Sikking last had van zijn linker been. Martin bleef deze teisteren, tot dat Sikking een paar onverwachte hoeken te verwerken kreeg, even naar het canvas ging en een lichte oogwond opliep. Echter werd er doorgevochten en bleef spannend tot op het einde, echter werd de partij in het voordeel van Fred Sikking door split decision beslist.

Murat Aygun versus Henriques Zowa

Uitslagen WFL Final 16

Aygun tegen Zowa twee echte vechters die altijd voor de kill gaan, zoals Ernesto Hoost het terecht aangaf in zijn commentaar voor de partij. Zowa die even neer ging in de eerste ronde, maar gelijk weer opstond. Aygun vocht constant vooruit en zocht het midden van de ring op. Zowa kwam goed terug en deelde een aantal rake klappen uit waardoor Aygun iets leek te zijn aangeslagen. Ronde twee werd actievol geopend door beide vechters die duidelijk aan elkaar gewaagd waren, waar Murat Aygun goed combineerde. Ook de derde ronde werd hard bevochten, het was een goede partij waar beide vechters gelijkwaardig op leken te gaan. Aygun verloor tot 3 keer toe zijn bitje. De partij werd gewonnen door Murat Aygun.

Alle winnaars van de partijen gaan door naar de WFL final 8

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws