UFC-zwaargewicht gearresteerd in Moskou voor ontvoering en afpersing
Home / Nieuws / UFC-zwaargewicht gearresteerd in Moskou voor ontvoering en afpersing

UFC-zwaargewicht gearresteerd in Moskou voor ontvoering en afpersing

UFC-zwaargewicht Dmitriy Sosnovskiy gearresteerd in Moskou voor ontvoering en afpersing

Dmitriy Sosnovskiy is samen met vier andere verdachten in Moskou gearresteerd op beschuldiging van ontvoering en afpersing. De UFC vechter werd eerder deze week in Moskou gearresteerd op verdenking van ontvoering.

Volgens berichten zit Dmitriy Sosnovskiy samen met de andere verdachten in voorlopige hechtenis terwijl het onderzoek loopt. Hoewel de details van de vermeende misdaad niet zijn onthuld, bevestigde de advocaat van Sosnovskiy, Ravil Saberov, het nieuws.

Saberov verklaarde dat zijn cliënt inderdaad wordt beschuldigd van afpersing en ontvoering. In deze zaak zijn er nog vijf verdachten. Ze zitten allemaal in hechtenis. Ze zouden ongeveer € 5.000 hebben afgeperst van een vertegenwoordiger van een commerciële organisatie.

Verkeerde moment

Sosnovskiy staat nog steeds onder contract bij de UFC, waar hij uitkomt in de zwaargewicht divisie. De ongeslagen vechter maakte zijn debuut op een UFC Fight Night evenement in Londen, Engeland op 17 maart 2018. Waar hij Mark Godbeer versloeg.

Saberov voegde er ook aan toe dat hij gelooft dat de rechtbank de acties van zijn cliënt verkeerd heeft voorgesteld. ,,Ik hoop en denk dathij op de verkeerde plaats en op het verkeerde moment was. En in het verkeerde gezelschap”, zegt de advocaat.

Bekijk ook

Topjudoka zwaar mishandeld! ‘Coach opgepakt’

De 27-jarige kreeg volgens politiebronnen talloze klappen in het gezicht

Publiek ‘gek’ door keiharde knie-KO (video)

Het publiek werd getrakteerd op een ouderwets aantal Thaiboks partijen

UFC-comeback! McGregor geeft datum: ‘Geduld ik kom er aan’

Conor McGregor heeft een datum gegeven voor zijn verwachte terugkeer naar actie bij de UFC

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page