UFC weltergewicht Matt Brown gaat na partij met Diego Sanchez met pensioen! Nieuws
Nieuws

UFC weltergewicht Matt Brown gaat na partij met Diego Sanchez met pensioen!

UFC weltergewicht Matt Brown gaat na partij met Diego Sanchez met pensioen!

Toen Matt Brown debuteerde tijdens "The Ultimate Fighter 7," was hij niet de favoriet om deze te winnen.

UFC weltergewicht Matt Brown gaat na partij met Diego Sanchez met pensioen!

Het duurde evenwel niet lang voor Brown's critici om erachter te komen dat, waaraan het op papier aan ontbrak, hij meer dan goed maakte in hardheid. Niet veel waren daardoor enthousiast, om met hem in de sportschool te sparren.

Negen jaar na zijn opkomst, is hij een fan favoriet ondanks zijn reality show verlies, Brown (20-16 MMA, 13-10 UFC) is echter klaar om zijn handschoenen op te hangen. Hij kondigde gisteren aan, dat zijn aanstaande partij tegen Diego Sanchez (27-10 MMA, 16-10 UFC) bij UFC Fight Night 120 zijn laatste zal zijn.

11/11 zal mijn pensioengevecht zijn, zegt Brown.

Bedankt voor het genieten en deze reis met mij mee te maken, en mijn partij tegen Diego zal een show voor jullie allemaal zijn, zegt Brown. Brown, 36, hoopt uit zijn carrière, af te sluiten met een knal partij. Zij eerdere knock-out verlies aan Donald Cerrone bij UFC 206, staat nog vers in zijn geheugen. Dat verlies deed hem beseffen, dat hij 'honderden' hersenschuddingen had gelopen tijdens zijn carriere, waarvan er een hem zelfs 10 dagen uit de roulatie haalde, en hij geen geluid en licht aankon.

Taaie vechters

Niemand zal twijfelen aan de taaiheid van deze vechters als ze in de kooi stappen op 11 november, in het Ted Constant Convocation Center in Norfolk. Wij hopen dat het een waardig afscheid zal zijn voor Brown, en dat hij hiermee zijn carrière goed af kan sluiten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws