UFC weigert ongeslagen zwaargewicht zijn tulband te laten dragen! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC weigert ongeslagen zwaargewicht zijn tulband te laten dragen!

UFC weigert ongeslagen zwaargewicht zijn tulband te laten dragen!

Arjan Bhullar mag zijn tulband niet dragen van de UFC op zijn weg naar de ring!

Ultimate Fighting Championship (UFC), heeft onlangs een contract ondertekend met Olympische worstelaar Arjan Bhullar. De worstelaar heeft zes  gewonnen partijen achtereen gewonnen in het lokale MMA circuit, voordat hij in september door de grootste Mixed Martial Arts (MMA) organisatie van de wereld werd aangesloten.

UFC weigert ongeslagen zwaargewicht zijn tulband te laten dragen!

Sikh geloof

Op UFC 215 versloeg Bhullar, Luis Henrique . Maar de overwinning werd overschaduwd door het besluit van de organisatie om Bhullar te verbieden zijn tulband naar de Octagon ring te dragen. De 31-jarige Canadees van Zuid-Indiase herkomst hangt het Sikh-geloof aan waar het dragen van een tulband onderdeel van is. Echter denkt de UFC daar anders over, en in een gesprek met de site MMA Junkie legde hij uit wat er speelt.

Uit zijn gesprek met MMA Junkie:

“Als ze het beseffen, is het niet in strijd is met de Reebok atleten code voor kleding. Ik heb het er over gehad, maar er wordt een heel ding van gemaakt. Vooruit, ik hoop toestemming te krijgen om de tulband te dragen, en het een realiteit te maken, “zei hij. ‘Niet alleen dat, maar dat het ook bewustzijn brengt waar het over gaat. Er zijn natuurlijk anderen daar die dit niet begrijpen wat dat betekent voor een cultuur zoals die van ons. ”
Ik probeer me voor te voorstellen hoe een Reebok-merk tulband er uit zou zien.

Terugkeer maken naar de MMA kooi later dit jaar

Bhullar (7-0) zal naar verwachting zijn terugkeer maken naar de MMA kooi later dit jaar, of misschien in het eerste kwartaal 2018, tegen een tegenstander die nog onbekend is. Niet verrassend, hij zal opnieuw promotors vragen om hem een ​​tulband te laten dragen naar de Octagon.

 

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page