UFC vechtster poept de ring vol en drijft de spot met zichzelf - Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC vechtster poept de ring vol en drijft de spot met zichzelf

UFC vechtster poept de ring vol en drijft de spot met zichzelf

Ineens rook ik een doordringende poep geur

Wellicht is het je ontgaan maar tijdens de UFC 112 vond er een incident plaats waar een geurtje aan zat. Nu is het zo dat er vaker rare zaken gebeuren in de vechtport en wedstrijden maar dit was niet echt smakelijk te noemen.

Tijdens het gevecht tussen Justine Kish en Felice Herrig werd de spanning een van de twee waarschijnlijk iets teveel. De bel ging uit en ik merkte iets op,’zei Kish. een sterke doordringende geur waarvan ik meteen over mijn nek moest, het rook naar….. poep? Ik dacht WTF, is dit van mijn tegenstander of heeft iemand een wind gelaten?

Toen zag ik het, de poep vlekte op de mat

Je zou denken dat ik het zou voelen of iets, maar nee, ik was te druk om mijn tegenstander te proberen uit te schakelen op de grond.  Toen ik om mij heen keek zag ik overal uitgesmeerde uitwerpselen op de vloer van de ring, en erger nog van mijzelf.

 

Wedstrijd gestaakt

De wedstrijd werd gestaakt en stond Kish op, met poep in haar broek en wachtte tot Herrig haar een hand had opgeheven (jakkes). Ze realiseerde backstage, dat er geen nut was in het verbergen van iets wat iedereen had opgemerkt. Dus besloot zij er over te Tweeten en dreef de spot met haar zelf.

Maar wat heeft ze op vechtdag gegeten om dit te veroorzaken?

Misschien had ik een beetje te veel vezels gegeten,’ zei Kish. “Ik had havermout, spek en eieren, en water om te hydrateren. Ik had waarschijnlijk al honderd flessen water op, alleen omdat ik zoveel kilo’s moest verliezen. Ik zweer, ik ging 20 keer naar de badkamer. Dat is allemaal onderdeel van pre-fight stuff. Ik dacht niet dat er iets in mijn systeem was achtergebleven.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page