UFC Vechter Rafael Natal met pensioen! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC Vechter Rafael Natal met pensioen!

UFC Vechter Rafael Natal met pensioen!

UFC MMA vechter Rafael “Sapo” Natal kondigt pensioen aan!

UFC Vechter Rafael Natal met pensioen!

Rafael Natal heeft de deur van de Octagon definitief gesloten voor zijn carrière in de MMA. In een verklaring die hij gisteren (maandag) uitbracht, en die menigeen verraste kondigde Natal aan dat hij klaar was met vechten in gemengde vechtsporten. “Ik ben hier vandaag om deze aankondiging te maken,” zei hij. “Ja (ik ben officieel met pensioen van MMA). Het is heel moeilijk. Het is een lange reis geweest. Ik hou van de MMA”.

Ring of Combat middengewicht kampioen

Rafael Natal verdiende zijn weg naar het Octagon door de Ring of Combat middengewicht kampioen te worden. Ring of Combat is een regionale promotie in de noordoostelijke Verenigde Staten die bekend geworden is voor het produceren van UFC talent.

Hoewel hij geconfronteerd werd met een rotsachtig begin van zijn UFC carrière, ging Natal verder met een algehele record van 21-9-1. Hij vocht vanaf 2010 onder de UFC-banner tot zijn pensioen, altijd in de buurt van een kans op de middengewicht titel, maar nooit stond hij in de ring voor de titel.

Tijd om met pensioen te gaan

“Het is tijd om een stap terug te doen”. Het is een moeilijke beslissing geweest. Ik heb een grote school in Brazilië geopend, en ik ben ook van plan om hier in New York er ook een te openen, “vervolgde Natal maandag”. “Mijn moeder is blij met deze beslissing. Ze heeft dit lang van mij gevraagd”.

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page