UFC vechter Jim Wallhead reageert op beschuldiging doping overtreding Nieuws
Nieuws

UFC vechter Jim Wallhead reageert op beschuldiging doping overtreding

UFC vechter Jim Wallhead reageert op beschuldiging doping overtreding

De Engelsman Jim Wallhead die voor de UFC uitkomt wordt beschuldigd van het gebruik van doping!

Wallhead (29-11 MMA, 0-2 UFC) trok zich zelf onlangs terug uit een UFC Fight Night 118 gepland gevecht tegen weltergewicht Warlley Alves, en werd uiteindelijk vervangen door Salim Touahri bij het evenement wat op 21 oktober werd gehouden. Wallhead ook wel bekend als"Judo Jimmy", is een 33-jarige Bellator, Cage Warriors, en BAMMA veteraan vechter. In 2016 sluiten hij zich aan bij de UFC waar hij een record van vier ongeslagen partijen neerzette.

Verklaring van de USADA (het Amerikaanse doping bureau)

"USADA, de onafhankelijke beheerder van het UFC-anti-dopingbeleid, behandelt het resultaatbeheer en passende beoordeling van deze zaak waarbij Wallhead betrokken is. Onder het UFC Anti-Dopingbeleid is er een volledig en eerlijk juridisch proces, dat aan alle atleten wordt bekend gemaakt alvorens sancties worden opgelegd. Aanvullende informatie wordt verstrekt op het juiste moment als het proces vordert!

Reactie van Wallhead

Wallhead beweerde vervolgens zijn onschuld, en zei in een Facebook-post dat hij van plan was zijn "B" -monster te laten her-testen. Hij zei dat zijn test de aanwezigheid van ostarine gedetecteerd heeft, die kan leiden tot resultaten die vergelijkbaar zijn met anabole steroïden, volgens USADA.org. Wallhead zei echter dat hij "geen idee had" over wat het medicijn was (via Facebook):

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws