Home / Nieuws / UFC-vechter Colby Covington gaat NBA-icoon LeBron James te lijf

UFC-vechter Colby Covington gaat NBA-icoon LeBron James te lijf

UFC-vechter Colby Covington gaat NBA-icoon LeBron James te lijf
BRON: Wiki commons

De notoire UFC-vechter Colby Covington maakte zich afgelopen week niet geliefd. Hij daagt zelfs NBA-icoon LeBron James uit.

Covington die een fervent aanhanger is van President Donald Trump, vindt sporters die wedstrijden boycotten maar en stel mietjes. LeBron James die samen met zijn teamgenoten woensdag weigerde te spelen, is het doelwit van Covington.

Stelletjes niksnutten

NBA-team de Milwaukee Bucks veroorzaakte een golf van verbazing. Toen ze weigerden game vijf van hun eerste ronde playoff-serie tegen de Orlando Magic te spelen. Dit uit protest tegen de schietpartij van de politie op de zwarte man Jacob Blake.

Blake die zijn auto niet uit wilde komen werd bruut in zijn rug neergeschoten door de politie, hij is voor zijn leven verlamd. Sporter namen het massaal op voor Blake en besloten dus wedstrijden te boycotten. Het leek allemaal te veel voor Trump-ondersteunende Covington. Die zijn blik richtte op basketbal icoon James en de sterren van de NBA en MLB.

Ophitser

“Oh wow, je hebt je games uitgesteld ?! Wil je bewijzen dat je echt van verandering houdt? Stop met je miljoenenbanen en zachte bevoorrechte levens door een kinderspel te spelen. “

“Pak een ​​enorme loonsverlaging en voer de zwaarste klus in Amerika uit. Word politie! !!! ” aldus Covington op Twitter waar hij LeBron James tagde. Die hij ziet als ophitser en verfoeit voor het aan wakkeren van geweld.

Bekijk ook

Regball: Worstel-basketballen op z’n Russisch (video)

Nog nooit van Regball gehoord een combinatie van Basketbal en worstelen, dan heb je wat ...

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is nog steeds ongeslagen als kampioen bij GLORY Kickboxing. Velen hebben getracht de ...

‘JA MAMA’: Vechter belt moeder midden in wedstrijd (video)

Als je denkt alles al eens gezien te hebben dan heb je het mis. Tijdens ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page