UFC Officials Tweeten En Verwijderen McGregor versus Diaz III Poster? Nieuws
Nieuws

UFC Officials Tweeten En Verwijderen McGregor versus Diaz III Poster?

UFC Officials Tweeten En Verwijderen McGregor versus Diaz III Poster?

Speculatie loopt vanmorgen uit de hand omdat UFC-Officials per ongeluk de kat uit de tas hebben gelaten.

Op het officiële Instagram-account van de UFC werd naar verluidt een Conor McGregor versus Nate Diaz III-poster gelekt op het populaire social media platform, en even later werd het snel door de UFC verwijderd. Althans als wij de diverse sites en opgepikte tweets moeten geloven? Is het een zogenaamde "Clickbate" actie, of waarheid?

Plaagstootje of een indicatie

Het gebeurt wel vaker dat er zogenaamde foto's of posters worden gelekt op de bel op the hitsen, vaak is het moeilijk deze te verifiëren, zeker als deze snel weer worden weggehaald. Haalt iemand hier een grapje uit? Plaagstootje of toch echt een indicatie dat het gevecht tussen Conor McGregor versus Nate Diaz eraan zit te komen?

Wat moeten wij hier van denken?

Het is moeilijk om niet af te vragen waarom er in feite een Diaz vs McGregor III poster is, tenzij de UFC het geheim expres wilde lekken. Het internet pakte de poster op, voordat het kon worden verwijderd.

UFC Officials Tweeten En Verwijderen McGregor versus Diaz III Poster?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws