NEE: UFC kampioen vraagt absurd hoog bedrag voor gevecht - Vechtsport Info
Home / Nieuws / NEE: UFC kampioen vraagt absurd hoog bedrag voor gevecht

NEE: UFC kampioen vraagt absurd hoog bedrag voor gevecht

UFC President Dana White is niet blij met kampioen Jon Jones. Deze kon niet om een ​​absurder bedrag vragen voor een gevecht tegen Francis Ngannou.

Dana White verwacht niet dat Jon Jones vs. Francis Ngannou snel zal plaatsvinden.In een interview met ESPN op donderdag bevestigde White het verschil tussen de vraagprijs van Jones en het potentiële aanbod van de UFC. En het verschil ligt mijlenver uit elkaar.

“Het is één ding als je zegt: ‘Ja, luister, ik wil wat meer geld’,” zei White. “De hoeveelheid geld die Jon Jones wilde, is niet logisch. Allereerst heb je, in de lichte zwaargewicht divisie, de Dominick Reyes-strijd als de strijd die logisch is. Dus gaat Jon Jones het opnemen tegen Francis Ngannou, en dan proberen de zwaargewicht titel te pakken? Ik geloof dat niet. Hij wilde nooit eerder zwaargewicht worden,”zegt White.

Absurd bedrag met zes nullen

“Voor de hoeveelheid geld die hij vraagt, gaat het niet gebeuren. Je zou op een slechter moment niet om een ​​absurder bedrag kunnen vragen. ” White refereert hiermee aan het feit dat de UFC events achtergelaten duren plaatsvinden. De coronapandemie houdt hierdoor de kaartverkoop tegen, welke normaliter veel geld opbrengt.

Welk bedrag Jones vraagt voor het gevecht tegen Ngannou heeft White niet bekend gemaakt. Geruchten gaan echter dat het de 1 miljoen dollar overstijgt. Ngannou verbaasde vriend en vijand door in enkele seconden Jairzinho Rozenstruik knock-out te slaan. Wellicht dat Jones dat als aanleiding ziet voor een groot bedrag omdat Ngannou de man is om te verslaan.

Bekijk ook

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page