UFC-event afgehuurd door Facebook baas Zuckerberg! 'Bullshit' Nieuws
Nieuws

UFC-event afgehuurd door Facebook baas Zuckerberg! 'Bullshit'

UFC-event afgehuurd door Facebook baas Zuckerberg! 'Bullshit'

Mark Zuckerberg de oprichter van Facebook en CEO van META zou aankomende zaterdag het UFC Fight Night event in Las Vegas hebben afgehuurd. Er zouden geen fans en pers aanwezig mogen zijn. Zo verklaarde vechtster Mackenzie Dern gisteren.

Het UFC Fight Night-event van komende zaterdag zal plaatsvinden zonder leden van de media en fans vanwege een speciale VIP. Het UFC liet reguliere medialeden weten dat er geen persreferenties of openbare tickets voor het evenement zouden zijn.

Schaars

Het event, waarop Mackenzie Dern, een vrouw die meedoet aan het strogewicht van vrouwen, vecht tegen Yan Xiaonan in het hoofdevenement, zal plaatsvinden voor een schaars publiek in de Apex-faciliteit van de UFC in Las Vegas.

De UFC gaf bij de aankondiging eerder in de week geen aanleiding om het evenement af te sluiten voor publiek en media. Een van de vechters onthulde woensdag echter dat Meta-topman Mark Zuckerberg de reden is voor de sluiting.

Geen reet van waar

,,Ik weet dat Mark Zuckerberg het hele evenement heeft verhuurd", zei Dern. De internetondernemer is een fan van mixed martial arts en postte eerder deze maand zelf zijn MMA-skills in een video. De UFC heeft geen commentaar gegeven op de reden waarom het de media achterhoudt en het grote publiek buitensluit.

President Dana White weerlegde beweringen dat de oprichter van Facebook de Apex verhuurde in een twitter bericht door te zeggen dat dit totale Bullshit is. Dern van haar kant is van plan top te presteren ook al is het voor een klein publiek. Fans kunnen wel mee kijken via PPV en in ons land via Discovery+ en Eurosport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws