UFC 219 Cris Cyborg verslaat Holly Holm Nieuws
Nieuws

UFC 219 Cris Cyborg verslaat Holly Holm

UFC 219 Cris Cyborg verslaat Holly Holm

Cris Cyborg tegen Holly Holm de headliner van UFC 219 eindigde verrassend

Het eindejaar gevecht waar iedereen op zat te wachten in de dames divisie was wel die van Cris Cyborg tegen Holly Holm. In de T mobile Arena in Las Vegas was een uitzinnige publieke getuige van het gevecht tussen twee vrouwelijke top vechters in de UFC. Dat het geen gemakkelijke partij zou worden omdat beide dames aan elkaar gewaagd zijn was aan de onder staande voorspellingen duidelijk af te lezen. Echter viel de overwinning uit voor Cris Cyborg die hiermee haar titel wist te behouden.

Cyborg wint via unaniem besluit

Cyborg die constant vooruit vocht liep een bloedneus op na een flinke stoot van Holm. Echter liet Cyborg zich niet onbetuigd en deelde een rechter hoek uit in de 2e ronde die het linkeroog van Holm deed opzwellen. Beide vechters knokte door en al snel werd het duidelijk dat het op een beslissing van de jury zou uitkomen. Cyborg wint via unaniem besluit.

Voorspellingen in het voordeel van Cris Cyborg

Onderstaand wat de voorspellingen waren van enkele prominenten uit de vechtsport wereld, waar Cyborg al de favoriete vechter was.

UFC 219 Cris Cyborg verslaat Holly Holm

Cris Cyborg wint, KO R4

Fraser Coffeen: Ik heb de afgelopen weken alle gevechten van Cyborg gadeslagen en terwijl ik ernaar keek, dacht ik bij mezelf: "Holm kan dit." Ze heeft de tegenvallende vaardigheden die Jorina Baars gebruikte om Cyborg in een Muay Thai uit te schakelen belde een paar jaar geleden en ze is de beste spits die Cyborg ooit in MMA heeft gezien. Toen bekeek ik Holms UFC-gevechten en herriep mijn verklaring. Op haar hoogtepunt, net na het Rousey-gevecht, zou ik Holm hier misschien hebben uitgekozen. Maar sindsdien heeft ze tijdens haar gevechten soms ronduit slecht gevochten. In het bijzonder leek ze echt te worstelen om te winnen, waarbij ze combinaties gooide die pijnlijk duidelijk zijn en gemakkelijk te vermijden zijn. Dus ik zie dit er heel erg uitzien als het GDR-gevecht, alleen met extra aanstoot en geweld van Cyborg. Net als mijn zesde ronde Retro maat Eddie, heb ik dit rare verstoorde gevoel in mijn buik, maar ik ga deze keer met het hoofd. Cris Cyborg, KO R4

Cris Cyborg door TKO

Anton Tabuena: Ik denk dat Holm een ​​kans heeft, maar hier is het ding. Cyborg ligt mijlen ver voorop, en met haar kracht- en drukgame, geloof ik ook dat ze gaat winnen. Als ze het met elkaar vermengt, trapt, haar in de clinch trekt, en zoekt naar opportunistische takedowns, zou het een veel gemakkelijker pad naar de overwinning. Maar zelfs als ze net Holm's spel speelde, geloof ik nog steeds dat Cris Cyborg de handen zal gebruiken en de voormalige wereldkampioen bokser zal domineren. Cris Cyborg door TKO.

Cyborg via submission in ronde 3

Dayne Fox: Aangezien Holm de wereld al eens heeft geschokt, zal het me niet verbazen als ze dat nog een keer doet. Desondanks ben ik nog steeds voorstander van 's werelds meest dominante vrouwelijke vechter. Ik weet dat Rousey die titel ook al eens had, maar het trackrecord van Cyborg is veel langer dan dat. Als Holm Cyborg gaat samenstellen, geloof je dan echt dat ze als eerste naar haar kin zal blijven rennen? Ja ik ook niet. Cyborg via submission in ronde 3

Cris Cyborg door TKO, ronde 3

Mookie Alexander: Holm is de beste vechter die Cyborg heeft meegemaakt, maar hetzelfde kan net zo goed gezegd worden andersom. Ik denk dat de reputatie die Cyborg bouwde als een vechter die alleen maar mensen met volume- en krachtopnamen stervende heeft gedaan een slechte dienst heeft gedaan voor de verbeteringen die ze heeft aangebracht onder Jason Parillo. Ze is technischer dan ooit tevoren, efficiënt met haar strike selectie, en er is geen teken dat haar gastank leegloopt naarmate de ronde vordert. Ik denk eigenlijk dat Cyborg dit op de grond gaat winnen, waar Holm heeft laten zien dat het haar niet goed bevalt. Cyborg zal de hardere, zinvollere trappen uitdelen, dan de tijd nemen voor een van Holms schoppen en haar naar beneden halen. Vanaf daar ontstaat echte overheersing. Holm heeft duidelijk een kans, maar het zal een eind moeten zijn, ze is gewoon niet historisch accuraat of actief genoeg geweest om overtuigend rondes te winnen. Cris Cyborg door TKO, ronde 3.

Holly Holm van TKO in ronde 4

Eddie Mercado: Holm is een merkbaar onnauwkeurige spits. Met dat gezegd zijnde, kan ik de voorwaartse druk van Cyborg zien die de afstand kloof net voldoende dichtdoet om de stoten van Holm daadwerkelijk te laten landen. Om welke reden dan ook, ik kan het gevoel niet verdrijven dat Holm de wereld opnieuw zal choqueren. Als iemand Cyborg gaat verslaan, wordt het Holly Holm van TKO in ronde 4.

Holly Holm van TKO, ronde 5

Victor Rodriguez: Holm is ongetwijfeld de beste vechter die Cyborg ooit heeft gezien, en ze is nog steeds de underdog. Dat is wat er gebeurt als je meer dan tien jaar hebt om de oppositie af te vlakken en alleen maar beter te vechten na het gevecht. Cyborgs werk met Parillo heeft zijn vruchten afgeworpen, met een meer gecomponeerde en berekenende spits die in elk facet van het spel kan domineren. Toch ga ik hier nog steeds met de underdog mee. Beenschoppen en schuine schoppen zullen Cyborg ervan weerhouden om naar believen, lichaamsschoppen en combinaties naar voren te bewegen om Cyborg te vertragen. Een behendig in-en-uit spel spelen om het risico te minimaliseren en werken om cumulatieve schade aan te richten, moet hier absoluut het spel zijn, om daarna headkicks te werken later in het gevecht? Is het waarschijnlijk? Waarschijnlijk niet, maar het is mogelijk. En ik ben gek genoeg om erop te letten. Holly Holm van TKO, ronde 5.

Cris Cyborg TKO 3e

Ryan Davies: Ik begrijp dat de ultra agressiviteit van Cyborg in de nauwkeurige tellers van Holm speelt. Maar de aanval van Cyborg is niets dat Holm ooit heeft meegemaakt. Haar technische bekwaamheid zal geen partij zijn voor de wreedheid van Cyborg. Cris Cyborg TKO 3e

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws