UFC 219: Cris ‘Cyborg’ Justino vs Holly Holm Nieuws
Nieuws

UFC 219: Cris ‘Cyborg’ Justino vs Holly Holm

UFC 219: Cris ‘Cyborg’ Justino vs Holly Holm

UFC 219 heeft eindelijk zijn titelgevecht, Cris ‘Cyborg’ Justino versus Holly Holm

Cris "Cyborg" Justino tegen Holly Holm voor de UFC-vedergewichttitel voor dames, staat gepland voor het UFC 219 evenement op 30 december in Las Vegas. Justino en Holm zijn misschien wel de twee meest populaire vrouwelijke vechters momenteel in de UFC.

UFC 219: Cris ‘Cyborg’ Justino vs Holly Holm

De boeking beëindigt de lange zoektocht van de organisatie om een ​​titelgevecht te vinden voor de eindejaarsshow. Vorige week zei het kamp van Holm dat er geen akkoord kon worden bereikt voor het gevecht, met Holm's agent Lenny Fresquez zo ver dat hij de kans op een bevecht "nihil" noemde noemde. Maar nadat eerder deze week de onderhandelingen opnieuw waren aangegaan, kwamen alle partijen tot een akkoord op donderdag.

Cyborg's lange reeks van overwinningen

Justino won de vacante titel in juli toen ze Tonya Evinger versloeg via derde ronde TKO op UFC 214. Als voormalig Strikeforce en Invicta FC-kampioen, werd Justino lang beschouwd als het beste vedergewicht bij de vrouwen ter wereld . De 32-jarige Braziliaan heeft een onverslagen reeks die zich uitstrekt tot 2005 en omvat overwinningen op Gina Carano, Marloes Coenen (x2) en Leslie Smith.

Holm versloeg gigant Ronda Rousey

Holm doorbrak in juni een drievoudige verlies record, met een knock-out op Bethe Correia. Als voormalig UFC bantamweight-kampioen eindigde Holm memorabel de ongeslagen reeks van Ronda Rousey, toen zij de voormalige UFC-superster knock-out sloeg bij UFC 193. De 36-jarige ex-bokser heeft ook UFC-overwinningen op Raquel Pennington en Marion Reneau. Holm verloor haar enige partij in de vedergewichten divisie van de door een controversieel unaniem beslissing verlies aan Germaine de Randamie bij UFC 208,

UFC 219 staat gepland voor de T-Mobile Arena. Een bijgewerkte vechtkaart is hieronder te zien.

Cris Cyborg tegen Holly Holm
Khabib Nurmagomedov tegen Edson Barboza
Jimmie Rivera tegen TBA
Cynthia Calvillo tegen Carla Esparza
Carlos Condit tegen Neil Magny
Gokhan Saki tegen Khalil Rountree
Matheus Nicolau tegen Louis Smolka
Myles Jury tegen Rick Glenn
Kamaru Usman tegen. Emil Meek
Marc Diakiese tegen Dan Hooker

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws