Tyson Fury tekent contract bij MTK Global – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Tyson Fury tekent contract bij MTK Global

Tyson Fury tekent contract bij MTK Global

Tyson Fury is de nieuwste grote aanwinst voor het MTK Global managementbedrijf.

Wellicht aan een ieders aandacht ontsnapt maar het blijkt dat Tyson Fury een contract getekend heeft met MTK B Global. In wat als een belangrijke stap zou kunnen worden beschouwd om zijn bokscarrière weer op de rails te krijgen, heeft de voormalige zwaargewicht Tyson Fury eind november 2017 een deal getekend met MTK Global. Via Twitter laat hij weten te zijn voor 2018 en grote dingen te verwachten onder MTK, Wendat het zijn jaar wordt.

Grote bokssterren onder contract bij MTK Global

MTK Global is een groeiend managementbedrijf dat werd opgericht door Matthew Macklin, dat nu een aantal Britse bokssterren vertegenwoordigt, waaronder Carl Frampton, Billy Joe Saunders en prospect Michael Conlan. “Ik zou niet blijer kunnen zijn om een ​​adviesovereenkomst met MTK Global te ondertekenen,” zei Fury. “Het is ongelofelijk hoe snel ze zijn gegroeid en wat ze in de afgelopen jaren hebben bereikt.” Ik sprak met mijn maat (en wereldkampioen middengewicht) Billy Joe Saunders en hij had alleen maar goede dingen te zeggen over MTK, dus het was een gemakkelijke beslissing om met hen in zee te gaan. ”

Fury buiten beeld sinds 2015

Fury, 29, is buiten actie geweest sinds eind 2015 werd en heeft sindsdien te maken gehad met een aantal persoonlijke demonen (drugs, alcohol en depressie) die zijn boksbevoegdheid uiteindelijk opgeschort kregen door de British Boxing Board of Control . De voormalig kampioen heeft ook te maken met U.K Anti-Doping autoriteit voor een probleem als gevolg van een mislukte drugstest in 2015.  In de tussentijd heeft Fury veel lawaai gemaakt met het uitdagen van alle top zwaargewichten.

Genoeg opties voor Fury om een tegenstander te vinden

“Er zijn genoeg opties voor mij, iedereen wil met mij in de ring komen voor geld, dus we gaan zitten en beslissen wie we kiezen, maar iedereen kent de gevechten die ik echt wil, ik wil Anthony Joshua en deze uitschakelen. Ik wil Deontay Wilder uitschakelen en ik geloof dat tegen de tijd dat die gevechten plaatsvinden, ze de zwaargewicht divisie zullen verenigen. ” Met dat gezegd zijnde, Fury heeft nog enkele manieren om te gaan voordat een van die gevechten kan gebeuren. Maar misschien is dit een legitieme stap in de goede richting.

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page