Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: 'Daar wordt hij hard van' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

Diego Sanchez, voormalig UFC-vechter werd door zijn trainer Joshua Fabia, eigenaar van de School of Self Awareness, elke dag 20 minuten lang geslagen. Recentelijk kwam een weerzinwekkende video naar buiten waar de praktijken van Fabia naar buiten kwamen.

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden. Fabia wordt gezien als de kwade genius die Sanchez compleet in zijn macht heeft. De UFC-vechter werd recentelijk ontslagen door de UFC en heeft angst door de organisatie te worden vermoord.

Impact voelen

Maar even terug naar de video waar Sanchez te zien is terwijl hij ondersteboven hangt en geslagen en getrapt wordt door Fabia. In een gesprek dat blijkbaar eind maart werd opgenomen met UFC-veteraan en AKA Thailand mede-eigenaar Mike Swick, gaf Fabia enig inzicht in zijn trainingsfilosofie. En waarom hij vond dat het een noodzakelijk onderdeel was van Sanchez ‘voorbereiding om stoten te incasseren.

Bloody Elbow doet ruim verslag van het gesprek waaruit blijkt dat Fabia zijn pupil elke dag 20 minuten lang een flink pak slaag geeft. ,,Ik sloeg Diego 20 minuten per dag. 20 minuten per dag sloeg ik hem, zodat zijn lichaam de impact begrijpt”, zegt Fabia. Lees HIER meer (Engels, leestijd 2 minuten).

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Bruut ‘KO’ gemepte bokser geeft teken van leven! ‘Ik kom terug’

Er werd even gevreesd voor het welzijn van de bokser

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page