Topvechter Bob Schrijber: 'Wij worden bedreigd' (video) Nieuws
Nieuws

Topvechter Bob Schrijber: 'Wij worden bedreigd' (video)

Topvechter Bob Schrijber: 'Wij worden bedreigd' (video)

Bob Schrijber werd vandaag door de Telegraaf geïnterviewd over een vermeend incident met een jonge 'car spotter'. Een video van het incident ging de afgelopen dagen het internet over.

De Telegraaf nam het op zich om beide partijen om uitleg te vragen in het kader van hoor en wederhoor. Schrijber, eigenaar van een sportschool en bekende vechter zegt te worden bedreigd. Beweringen die hij ook kan staven met bewijzen.

Het begon toen car spotter Joachim een foto wilde maken van de auto van Schrijber. De vrouw van Schrijber Irma vroeg waarom de jongen de auto op de foto zette. Toen escaleerde de boel.

Auto foto

Schrijber kan gerekend worden onder de topvechters uit ons land. Ook zijn vrouw Irma is een geoefend vechtsporter. Ook is Schrijber een bekend gezicht en veel te zien geweest als analist bij Veronica fight.

In de video geven zowel Schrijber als de Car spotter uitleg over hun kant van het verhaal. Overigens gaat de car spotter aangifte doen van mishandeling zo meld Iens advocaat aan de Telegraaf.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/anonieme-tip-bob-schrijber-houdt-sportschool-dicht/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws