Top Vechters Mezouari & Bulaid van El Otmani Gym vechten op Kunlun Fight 65 Nieuws
Nieuws

Top Vechters Mezouari & Bulaid van El Otmani Gym vechten op Kunlun Fight 65

Top Vechters Mezouari & Bulaid van El Otmani Gym vechten op Kunlun Fight 65

Hamicha Mohamed Mezouari en Ilias Bulaid vechten op Kunlun Fight 65.

Op 26 augustus aanstaande vindt Kunlun Fight 65 plaats, dit unieke 16-mans toernooi geeft een kans om mee te dingen naar een plek voor Kunlun Fight Paris wat op 11 november dit jaar wordt gehouden, en waar de bekende Thaibokser Buakaw aan mee zal doen. Wil je Kunlun eens van dichtbij ervaren dan is dit je kans. Wellicht zul je hier de vechters van El Otmani Gym ook kunnen aanmoedigen.

Top Vechters Mezouari & Bulaid van El Otmani Gym vechten op Kunlun Fight 65

El Otmani Gym sterk vertegenwoordigd op Kunlun 65

Zowel Hamicha Mohamed Mezouari en Ilias Bulaid zullen deelnemen op 26 Augustus aan het Kunlun Fight 65 gala. Beide vechters zullen in verschillende groepen uitkomen, Mohamed Mezouari vecht in de groep van laatste 16 van tot 70kg toernooi. Ilias Bulaid vecht in een 16-mans 67kg groeps toernooi, zowel Mezouari als Bulaid zullen geduchte tegenstanders tegen over zich treffen. Beiden vechters worden begeleid door Said El Badaoui en Nourdin van El Otmani Gym.

Over Kunlun Fight

Kunlun Fight is een Chinese vecht organisatie en een van de grootste en meest actieve kickboxing-promoties in de wereld. De meeste Kunlun Fight-evenementen vinden plaats in China en de partijen bevatten vooral kickboxing. Mixed Martial Arts (MMA) en Muay Thai-gevechten vinden ook plaats bij de evenementen. De wedstrijden van Kunlun Fight Cage Fight Series worden in een kooi georganiseerd en zijn exclusieve MMA-gevechten. Kunlun Fight-evenementen worden op dinsdag en zondag door Jiangsu TV in China uitgezonden. Waardoor het een enorme bekendheid heeft in Azië heeft verworven..

Bijdrage door: Houssinn El Bouchehati

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws