Top UFC-vechter daagt rapper 50 cent uit voor gevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Top UFC-vechter daagt rapper 50 cent uit voor gevecht

Top UFC-vechter daagt rapper 50 cent uit voor gevecht

UFC weltergewicht Colby Covington heeft hip-hop artiest 50 Cent uitgedaagd voor een bokswedstrijd.

Covington wil tegen 50 cent vechten in een bokswedstrijd en de opbrengst zal naar het goede doel gaan. Nadat Covington verloor van Kamaru Usman op UFC 245, ging 50 Cent naar zijn Instagram om Covington voor het verlies belachelijk te maken en noemde hem een ​​racist.

De UFC vechter is goede vrienden met de Amerikaanse president Donald Trump, steun deze in de kwestie met de muur tussen Amerika en Mexico wat 50 cent niet zint. Nu heeft Covington gereageerd op 50 Cent tijdens een interview op maandag met ESPN’s Ariel Helwani. ‘Geluk met je gebroken kaak jij racistisch stuk stront,” plaatste 50 cent op Instagram na het verlies van Covington tegen Usman.

Eén hand op mijn rug

“De enige persoon die zijn kaak zal breken is 50 Cent,” zei Covington verwijzend naar de post. “Ik wil hier voorstellen in de show van Ariel Helwani, ik wil een bokswedstrijd. Ik ga een hand achter mijn rug binden en ik ga vechten tegen 50 Cent. Ik ga $ 1 miljoen van mijn eigen geld inleggen. En ik ga al mijn geld doneren aan het leger, omdat ik van hen hou. “

Het valt nog te bezien of 50 Cent Covington op zijn aanbod zou ingaan. 50 cent is geen prof vechter maar toch heeft hij een sterke binding met de vechtsporten. Zo doneerde hij 1 miljoen voor een MMA-wedstrijd bij Bellator welke aan de winnaar werd gegeven. Een gevecht tussen 50 cent en Covington zou wel een echte kaskraker kunnen zijn.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page