Tim Kennedy van UFC vechter tot Nazi Jager! Nieuws
Nieuws

Tim Kennedy van UFC vechter tot Nazi Jager!

Tim Kennedy van UFC vechter tot Nazi Jager!

De jacht op Nazi's houdt Tim Kennedy bezig na zijn pensioen bij UFC! Ex MMA vechter Tim Kennedy praat over het leven na zijn laatste UFC-gevecht.

Toen Tim Kennedy van Kelvin Gastelum verloor door een derde ronde technische knock-out bij UFC 206 in december 2016, besloot hij dat het tijd werd voor iets anders. De ex soldaat van de Special Forces was zeer duidelijk over de uitwassen en doping gebruik in de UFC. Kennedy's gevecht met Gastelum was zijn eerste sinds een controversieel TKO-verlies aan Yoel Romero in september 2014. Deze verliezen en de tijd dat hij afwezig was uit de kooi leidden tot zijn pensioen in de professionele gemengde vechtsportcompetitie.

Nazi jager

"Ik doe mee in een tv-show op History Channel, Hunting Hitler, wat een geweldig programma is, "zei Kennedy. "Seizoen 3 komt deze herfst uit. We schrijven de geschiedenis met dingen die we uitvinden over wat de nazi's deden na de oorlog". En hoe het hen lukte met hulp van diverse regeringen, om te ontsnappen aan hun straffen, wat natuurlijk verfoeilijk is. De carriere-soldaat begrijpt wat het verschil is tussen activisten, die uitspraken doen in reactie op politieke acties, en degenen die eigenlijk haat prediken in lijn met nazi-doctrines.

"Op dit moment zijn we beland in tijden waar Alt-Rechts en de Neo-Nazi's in Europa opnieuw opkomen. Het is een heel enge tijd om naar terug te gaan, en naar te kijken, "zei Kennedy. 'Ik word zo geïrriteerd als sommige van deze mensen zeggen "Kijk naar deze nazi's". Ik weet wat een nazi is omdat ik al vijf jaar op jacht hen maak. Niet een lulletje die een fakkel draagt ​​en met een vlag zwaait. Dat is gewoon een asshole, dat komt met een aantal overtuigingen".

Nog actief als militair

Ik ben opnieuw ingeschreven (in het leger) na de verkiezing in november. Ik ben nog steeds bij de Special Forces-eenheid die in Afrika werkt. Ik heb vijf bedrijven waar ik de eigenaar van ben, Sheepdog Response is een van hen. Ik ben onderdeel van een stichting die Militaire en Rechtshandhaving helpt, de eerste respondenten krijgen training. En natuurlijk ligt mijn hart nog bij de vechtsporten, zoals MMA etc. Maar terug keren naar de UFC zie ik voorlopig niet gebeuren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws