Thiago Silva (Mikes Gym) pakt zege tegen Jose Daniel Toldeo Canellas - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Thiago Silva (Mikes Gym) pakt zege tegen Jose Daniel Toldeo Canellas

Thiago Silva (Mikes Gym) pakt zege tegen Jose Daniel Toldeo Canellas

Yes! Thiago Silva KO’ed his opponent tonight in brutal Mike’s gym fashion. Face first!

Zo was de aankondiging op de Facebook pagina van Mikes Gym te lezen over de winst die Thiago Silva pakte tegen Jose Daniel Toldeo Canellas, en in echte Mikes Gym stijl met een snoeiharde knockout. Wij zijn echter niets anders gewend van de vechters uit de school van Mike Passenier, keiharde vechtmachines in de ring, die met een absolute passie voor de sport worden klaargestoomd. Maar er waren meer top partijen te zien…

Thiago Silva (Mikes Gym) pakt zege tegen Jose Daniel Toldeo Canellas
Foto:Mikes Gym

Andrew Fisher tot winnaar gekroond

In wat een bewogen en dramatische avond bleek te zijn op ACB 74 in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, werd Andrew Fisher tot winnaar gekroond tegen de gevaarlijke Akop Stepanyan, waarmee de bonus van $ 5000 voor de finish in het proces werd verrekend. De Engelsman klom naar 17-8 en liet zijn nieuwe organisatie zien waarom ze hem tekenden.

Een schaakpartij vond plaats in de eerste ronde waarbij Fisher zijn kracht volledig gebruikte, en effectief alle aanvallen die op zijn weg kwamen tegenhield. Stepanyan zoals altijd, bedoeld om meer opzichtig te zijn en probeerde talloze draaiende aanvallen uit te voeren. Fisher deed schijnbaar voldoende in een voorlopige eerste ronde. In de tweede ronde werd Fisher avontuurlijker met zijn stoten, nadat hij succes begon te krijgen met een bovenhandse rechtse in de laatste delen van de eerste ronde. Fisher bleef doorwerken.

Stepanyan worstelde schijnbaar met een blessure, maar Fisher liet hem niet los, en liet de Oost-Europeaan voelen wat het is om in de ring te staan met een talent als Fisher, scheidsrechter Herb Dean werd gedwongen de wedstrijd te staken.

Zege binnen de eerste minuut

Voormalig BAMMA-kampioen Rany Saadeh had een debuut te vergeten, toen hij binnen de eerste minuut tegen het Amerikaanse Darren Mima klaar was. Mima maakte een mooie 1-2 combinatie naar het hoofd van de Duitser, en stuurde hem naar de grond, door de Amerikaan gevolgd met stoten op de vloer voordat hij een submission uitvoerde. Als gevolg hiervan met 59 seconden weg van de eerste ronde, tikte Saadeh af na de guillotine-choke van Mima. Dit betekende het tweede verlies van Saadeh als professional.

Oostenrijkse Wonderboy Ismail Naurdiev

De meest sensationele partij kwam van niemand minder dan de “Oostenrijkse Wonderboy” Ismail Naurdiev die op een nadrukkelijke manier terugkwam van zijn shock-nederlaag naar Ismael De Jesus. In Georgi Valentinov leek het erop dat Naurdiev een goed geëvenaarde tegenstander had, en was een echte test waarmee hij vocht tegen zijn tweede verlies als professional. Naurdiev versloeg zijn tegenstander echter overtuigend.

Drie minuten na de openingsronde produceerde Naurdiev een prachtige spinnewielschop die zijn tegenstander flink van slag bracht, waarna hij volgde met een heldere combinatie van aanvallen, waardoor de scheidsrechter gedwongen werd een halt toe te roepen aan het gevecht, met de winst voor Naurdiev.

Bekijk ook

Rematch Nabiyev vs Semeleer! 'Laat ze nog een keer vechten'

Rematch Nabiyev vs Semeleer! ‘Laat ze nog een keer vechten’

Vrijwel direct bood Semeleer....

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page