Thai Fight Bankok aangekondigd Nieuws
Nieuws

Thai Fight Bankok aangekondigd

Thai Fight Bankok aangekondigd

Bangkok als toneel van een van de grootste Thai Fight evenementen

Na het evenement van afgelopen week in Chiang Mai is het stof nauwelijks neergedaald, maar de beroemde Muay Thai-promotie 'Thai Fight' heeft de volgende show al gepland. Zondag heeft de organisatie haar omslagfoto's op Facebook geüpdatet op een aanstaande show in Bangkok.

De datum is nog niet officieel bekendgemaakt. Maar Vechtsport Info heeft van onze bron in Thailand geleerd dat 'Thai Fight Bangkok' wordt verwacht op zaterdag 27 januari 2018.

Thai Fight Bankok aangekondigd

Allereerste show Isuzu Thai Fight Final 16 in augustus 2010

Door de jaren heen heeft de promotie vele evenementen in Bangkok georganiseerd, waaronder de allereerste show Isuzu Thai Fight Final 16 in augustus 2010. Dit jaar vochten de Kings of Muay Thai in verschillende landen in Europa en Azië en ook in Thailand.

De match-ups van de aankomende show zijn nog niet aangekondigd. De bekende vechters van Saenchai PKSaenchaimuaythaigym, Sudsakorn Sor. Klinmee, Saiyok Pumpanmuang, zullen naar verwachting op het te verwachtte evenement vechten. We zullen meer informatie hebben zodra deze beschikbaar is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws