De terugkeer van The Karate Kid Nieuws
Nieuws

De terugkeer van The Karate Kid

De terugkeer van The Karate Kid

"Wax On, Wax Off": The Karate Kid komt terug!

De terugkeer van The Karate Kid

Wie kent de films van "The Karate Kid" niet? De film serie waarin de ietwat klungelige Daniel LaRusso (vertolkt door Ralph Macchio), leert vechten van de Japanse klusjesman 'Mister Miyagi'. Deze Japanse sensei die The Karate Kid geheime vechttechnieken leerde door bijvoorbeeld een auto te laten poetsen met autowas; ook wel de "wax on, wax off" techniek genoemd. Ralph Macchio zal zijn rol als Daniel LaRusso opnieuw laten herleven in "Cobra Kai," een serie die naar YouTube Red komt, zo heeft ABC News bevestigd.

De terugkeer van Cobra Kai Johnny Lawrence

Volgens een officieel persbericht van YouTube zal de serie 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate Tournament plaatsvinden. Wie ook terug zal keren uit de film uit 1984, is William Zabka, ook bekend als "Cobra Kai" pestkop Johnny Lawrence. Lawrence is het karakter dat Daniel versloeg in het climactische karate toernooi van de film.

"Een aan lager wal geraakte Johnny Lawrence (Zabka) streeft naar verlossing door de beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen. Hij gaat de rivaliteit aan met een nu succesvolle Daniel LaRusso (Macchio), die moeite heeft gehad om evenwicht in zijn leven te handhaven zonder de leiding van zijn mentor 'Mister Miyagi, 'zo zegt de release. Het gaat verder: "De show gaat over twee mannen die de demonen uit het verleden aanpakken en de huidige frustraties verwerken op de enige manier waarop zij dit kunnen: via karate".

Een must-watch TV-serie

Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg zullen de serie schrijven. Heald is de man achter hits zoals "Hot Tub Time Machine", terwijl Hurwitz en Schlossberg bekend zijn van "Harold & Kumar". De eerste minuut dat ik over dit project gehoord heb, wist ik dat we het moesten hebben," zei Susanne Daniels, het wereldwijde Hoofd van Originele Content op YouTube. Pat Morita, die in de eerste vier films Kensuke Miyagi speelde, is in 2005 overleden. "Cobra Kai" zal volgend jaar te zien zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws