Team Khabib wil Mike Tyson als coach voor Mayweather gevecht Nieuws
Nieuws

Team Khabib wil Mike Tyson als coach voor Mayweather gevecht

Team Khabib wil Mike Tyson als coach voor Mayweather gevecht
Team Khabib wil Mike Tyson als coach voor Mayweather gevecht

De Khabib Nurmagamedov tegen Floyd Mayweather gekte is nog lang niet over. Nu wil de vader van Khabib, Mike Tyson als trainer om zijn zoon klaar te stomen.

De speculatie blijft rondgaan wie de volgende tegenstander van Khabib Nurmagamedov zal zijn. In elke eerlijke wereld zal het Tony Ferguson zijn die deze strijd al meer dan eens heeft verdiend. Maar aan het eind van de dag bepaald er geld en is er één man die als geen ander een enorme betaaldag kan brengen, Floyd Mayweather.

Khabib daagde Mayweather vorige week uit op Instagram en kreeg de reactie waar hij naar zocht omdat de Amerikaan zijn uitdaging leek te accepteren. Laten we niet vergeten dat Mayweather vorig jaar zei dat Tyron Woodley hem ging trainen voor een MMA-debuut. Het is absolute onzin, maar het vertoont nog geen tekenen dat het overwaait.

Olie op het vuur

Team Khabib gooit nog wat olie op het vuur. Ze hebben gezegd dat als het gebeurt, ze twee van de beste boksers aller tijden willen hebben om hem voor te bereiden op het gevecht: Vasily Lomachenko en Mike Tyson.

Abdulmanap Nurmagamedov is een van de meest gerespecteerde coaches in de vechtsport in Rusland. Hij is een sambo en judo-expert en kreeg de geweldige titel van meester van sport door de USSR. Hij heeft een sleutelrol gespeeld in de carrière en opvoeding van zijn zoon Khabib, hoewel hij nooit een visum heeft kunnen krijgen om zijn zoon in de VS te zien vechten.

Rechtszaak

Hij vertelde tegen boxingscene.com: "Ik zou natuurlijk de beste specialist in de bokswereld willen, Anatoly Lomachenko en Mike Tyson. Khabib zal kansen hebben tegen Mayweather, maar nu is het voorbarig om over deze strijd te praten, want er is een rechtszaak in Nevada. "

Hoe dan ook, Mayweather heeft naar verluidt ingestemd met een rematch met voormalig tegenstander Manny Pacquaio in het begin van 2019. Het paar vocht terug in 2015. Het was een van de meest verwachte en meest teleurstellende bokswedstrijden aller tijden, en het paar lijkt te denken dat het gemakkelijk geld verdienen is om een ​​rematch te doen.

Pensioen

Mayweather ging officieel met pensioen nadat hij vorig jaar Conor McGregor versloeg. Het was een absoluut mediacircus dat werd aangedreven door de persoonlijkheden van de twee mannen. McGregor sprak tot de verbeelding van fans over de hele wereld terwijl hij naar de wedstrijd toe leefde

Bestaat er eigenlijk een vraag naar dit potentieel gevecht tussen Mayweather en Khabib? Khabib is een worstelaar met een beperkt opvallend vermogen. Hij is zeker effectief en ja hij verraste Conor McGregor in hun partij en liet de Ier in de tweede ronde aftikken. Echter, die stijl van boksen ontworpen om de takedown op te zetten werkt gewoon niet tegen een stijlvolle bokser zoals Mayweather.

Ook was het gevecht tussen May en McGregor persoonlijk gedreven. McGregor liet de fans geloven dat hij hem aankon. Denkt iemand echt dat Khabib de kans heeft om Mayweather te verslaan? Geen kans. Absoluut nul volgens experts.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws