Team Badr Hari om de tafel met Glory over rematch tegen Rico Verhoeven Nieuws
Nieuws

Team Badr Hari om de tafel met Glory over rematch tegen Rico Verhoeven

Team Badr Hari om de tafel met Glory over rematch tegen Rico Verhoeven

Dinsdag 4 juli gesprek over rematch met Glory tussen Rico Verhoeven en Badr Hari!

Het team van Badr Hari praat morgen met Glory (vechtsport organisatie) over een rematch tegen Rico Verhoeven, of Hari die zelf nog in de gevangenis zit bij dit gesprek aanwezig zal zijn met speciaal verlof is niet bevestigd. Er zal ook worden gesproken over een contract dat Badr Hari twee jaar aan Glory verbindt. Rico Verhoeven heeft enige tijd geleden zijn contract bij Glory al verlengd. En wordt momenteel ingezet door gley als ambassadeur voor de vechtsport organisatie.

Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant

Mike Passenier bevestigd gesprek, maart 2018 een fabeltje

Mike Passenier, de trainer van Badr Hari heeft het gesprek met Glory bevestigd. Hiermee haalt hij gelijk alle geruchten uit de lucht dat de fabeltjes die onlangs op enkele vechtsportsites verschenen, niet kloppen. Deze gaven aan dat de rematch tussen de twee kickboksers in maart volgend jaar plaats zou vinden in Amsterdam, maar dit is niet juist, zo zegt Passenier nu.

Meer voorbereiding nodig voor Badr Hari

,,Als er een contract komt tussen Badr en Glory, lijkt het me beter om meer voorbereidingstijd te nemen,'' zegt Passenier. ,,Maart 2018 lijkt me dus wat vroeg.'' Zegt hij desgevraagd tegen het Algemeen Dagblad. Badr Hari zit momenteel een celstraf uit voor verschillende strafbare feiten met name mishandelingen, begin november is hij vrij man. Maar hij zit niet stil in zijn cel hij traint elke dag en houdt zich zelf zo fit voor een komende strijd tegen bijvoorbeeld Rico Verhoeven.

Stilte uit de hoek van Rico Verhoeven

Het team rondom Rico Verhoeven wil niks loslaten over een aanstaande rematch tussen beide vechtsporters. In december 2016 in Oberhausen stonden Badr en Rico al eerdertegenover elkaar. Rico won door TKO omdat Badr een armblessure opliep en de strijd moest staken. Er was een grote teleurstelling te lezen bij beide vechters, en zowel Hari als Verhoeven kondigde aan open te staan voor een tweede gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws