Tayfun Ozcan wint van Petchchaiyo Banchamek op Enfusion Amsterdam! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Tayfun Ozcan wint van Petchchaiyo Banchamek op Enfusion Amsterdam!

Tayfun Ozcan wint van Petchchaiyo Banchamek op Enfusion Amsterdam!

Enfusion Amsterdam was een echte knaller te noemen met een aantal top gevechten!

Het begon al goed toen Marvin Monteiro zijn tegenstander Anouar Lahmaj binnen 3 seconden knock out trapte met een achterwaartse trap op de lever. Deze KO zal ongetwijfeld als een van de snelste in de Nederlandse kickboks geschiedenis! Zie hier de video!

Tayfun Ozcan wint van Petchchaiyo Banchamek op Enfusion Amsterdam!

Tayfun Ozcan overheerst Petchchaiyo Banchamek

De eerste ronde van het hoofdgevecht van de avond, ging redelijk gelijk op, echter trapte Petchchaiyo na waarop Ozcan hem kwaad aankeek, tweede ronde leek ook meer in het voordeel van Ozcan, de derde en beslissende ronde was Ozcan te sterk door goede combinaties. Respect voor beide vechters, op dit niveau waar op gevochten wordt blijkt de kunde van vechters als Tayfun Ozcan. Ozcan had een wildcard kunnen krijgen voor Abu Dhabi maar wilde toch vechten, dat is karakter en bewijst de professionaliteit van Ozcan.

Een vierde ronde door onbeslist

Zowel Endy Semeleer vs Jordan Watson, en Redouan Laarkoubi tegen Regilio vd Ent hadden een vierde ronde nodig om een beslissing af te dwingen. Baitar was uiteindelijk te sterk voor Jansen.

Redouan Laarkoubi te sterk voor Regilio vd Ent

Echter de partij tussen Laarkoubi en vd Ent was een lust voor het oog, in de vierde ronde zweepte Laarkoubi het publiek op hem te steunen. Echter gaf vd Ent zich niet zomaar gewonnen. De partij ging uiteindelijk naar Laarkoubi die zich letterlijk leeg had gevochten.

Tayfun Ozcan wint van Petchchaiyo Banchamek op Enfusion Amsterdam!

Aziz Kallah won zijn partij tegen Ludo Millet door TKO, Millet had een flinke snee opgelopen naar het hoofd, de handdoek werd in de ring geworpen, en einde partij,

 

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page