Home / Nieuws / Tayfun Ozcan de Turkse vechtmachine!

Tayfun Ozcan de Turkse vechtmachine!

Tayfun Ozcan de Turkse vechtmachine en super kickbokser.

Tayfun Ozcan de Turkse vechtmachine en groot kickboks talent.

Tayfun Ozcan won afgelopen weekend overtuigend van Ilyas Chakir tijdens Fight League 7 wat gehouden werd in Tanger Marokko. Hij trok al de 3 rondes naar zich toe, en wist hij zijn tegenstander nog 2 keer acht tellen te geven, en won uiteindelijk op punten. Tayfun Ozcan staat bekend als een echte vechter met en goed inzicht, en traint bij Siam Gym onder trainer Mekki ben Azzouz en Aziz Ameziane.

Indrukwekkende carrière

Alhoewel Tayfun Ozcan  Enfusion World champion 72.5 vlieggewicht) een jonge vechter is heeft hij al een indrukwekkende carrière achter zich heeft. Deze super vechter zal het nog verder gaan maken en is een absolute lieveling onder de Nederlandse en Turkse kickboks fans. Het loont zich dan ook Tayfun te volgen aangezien hij ongetwijfeld nog veel van zich zal laten horen.

Zeer geliefd in Marokko

Zijn optreden in Marokko heeft hem ook daar geen windeieren gelegd, hij is dan ook zeer geliefd aldaar al voor een aantal jaar. Hij is klaar voor zijn volgende stap naast zijn gevechten in de Enfusion league. Hij is gewoon klaar om een hogere stap te maken, en verdiend het om tegen wereld toppers te staan het zij in eigen land, het zij waar hij gevraagd wordt om te vechten en tegen wie dan ook. Hij is klaar voor de absolute kickboks wereld top!

Het zou mooi zijn als Tayfun Ozcan rekent op support kan rekenen vooral vanuit de Turkse en Marokaanse gemeenschap vanuit Nederland en België. Aangezien hij 30 september in Antwerpen op Enfusion vecht is dit de mogelijkheid hem je steun te laten zien en horen. Kaarten zijn al beschikbaar voor Enfusion antwerpen.

 

 

 

Bekijk ook

TV Gids: UFC Kijken Rozenstruik vs. Gane doe je zo gratis en live

UFC Kijken is in Nederland gratis, en live. De UFC wedstrijden worden op TV en ...

Brute afstraffing MMA-vechter schuld scheidsrechter (video)

Silvana Gomez strafte Gilsely Perea gisteren flink af tijdens het UWC 25 evenement in Tijuana, ...

‘Ik stop met aardig zijn’: UFC-ster McGregor slaat genadeloos terug

Conor McGregor heeft nogmaals bevestigd dat zijn vuil pratende persoonlijkheid terug is, terwijl hij tegelijkertijd ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page