Veel talent op Enfusion 5th Anniversary Dadoo vs Reichling Nieuws
Nieuws

Veel talent op Enfusion 5th Anniversary Dadoo vs Reichling

Veel talent op Enfusion 5th Anniversary Dadoo vs Reichling

Op 17 Februari 2018 presenteert RingFight Promotions Enfusion 5th Anniversary, een event boordevol talent

Veel talent op Enfusion 5th Anniversary Dadoo vs Reichling

Er staat een top event voor de deur wat in Februari het indoor sportcentrum in Eindhhoven op zijn grondvesten zal doen schudden. Ringfight Promotions organiseert Enfusion 5th Anniversary, met een aantal topvechters zoal Luis Tavares, Andy Souwer, Albert Kraus, Tayfun Ozan, Ismael Lazaar en nog veel meer. Maar ook de opkomende talenten worden niet vergeten, vandaag kondigde men een top partij aan in de A-klasse, deze werd op onderstaande wijze aangekondigd op de Facebook pagina van RingFight Promotions:

RFP heeft in A klasser Mohammed Dadoo een waanzinnig talent in huis gehaald.

"Met een lengte van bijna 2 meter en een gewicht van rond de 100 kg is hij ons direct in positieve zin opgevallen, En dat voor iemand die nog maar 17 jaar jong is. Hij is woonochtend in Bergen op Zoom en komt uit voor Victory gym onder leiding van Fouad en Kamal. Hij heeft een professionele team om zich heen verzameld die over genoeg knowhow beschikt om hem klaar te stomen voor de wereldtop in de zwaargewichten".

Dadoo is nu fulltime met de sport bezig en de verwachtingen zijn hoog.

"Zijn laatste partij heeft unaniem op zijn naam gezet door de Rotterdamse zwaargewicht Oliveira te verslaan op punten. Hij neemt het op tegen de Limburger Reichling waar we vorig jaar al kennis mee hebben gemaakt. Een harde jongen met een goed incasseringsvermogen en tot op het bot gemotiveerd. Op papier bekleedt hij een underdogpositie, maar we weten maar al te goed dat dat geen garanties biedt".

Nog meer Enfusion events voor de boeg

Eerder vandaag werd ook al de event agenda van Enfusion voor 2018 bekend gemaakt door John Mo, klik hier om deze te bekijken. Het beloofd een mooi jaar te worden voor Enfusion, haar vechters en natuurlijk de fans. Beperkte tickets/VIP beschikbaar via deelnemende sportscholen, Nikko Sports en uiteraard via www.ringfightpromotions.nl.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws