Starpro & Bokser Henry Maske tekenen een langdurige samenwerking! Nieuws
Nieuws

Starpro & Bokser Henry Maske tekenen een langdurige samenwerking!

Starpro & Bokser Henry Maske tekenen een langdurige samenwerking!

Bokser Henry Maske, is een van de internationaal meest succesvolle en populaire atleten in Duitsland

De Olympisch en Wereldkampioen (amateurs en professionals) Boksen Henry Maske, is een van de internationaal meest succesvolle en populaire atleten in Duitsland. Het doel van de samenwerking is om nieuwe impulsen te geven in het boksen met het merk Starpro en op het gebied van fitness met het Proteus-merk.

Starpro & Bokser Henry Maske tekenen een langdurige samenwerking!

De deal werd opgezet door Frank Koch, CEO Sports2be; een collega van Nihon Sport.

Frank Koch: “Henry Maske is altijd al een 'showcase-atleet' geweest en is een legende in het boksen. Ik ben erg trots dat we hem als merkambassadeur en -partner konden winnen. Henry heeft een geweldige ervaring en ik zie grote mogelijkheden voor de toekomst in onze samenwerking.”

Nieuwe prikkels te creëren met innovatieve concepten

Henry Maske: “Ik raakte snel overtuigd van de merken, de producten en de concepten. Ik wil graag mijn jarenlange ervaring in productontwikkeling opnemen. Het is onze bedoeling om producten voor de atleten voortdurend te verbeteren, maar ook om nieuwe prikkels te creëren met innovatieve concepten. Ik kijk uit naar de samenwerking met Sports2be en de merken Starpro & Proteus

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws